Corona lening ZZP

Hoe kom je als ondernemer de coronacrisis door?

Hoe komt een ZZP´er of een kleine ondernemer in deze lastige tijd aan een snel zakelijk krediet? Voor een corona lening zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij de overheid voor tijdelijke financiële ondersteuning, maar er zijn ook opties voor het verkrijgen van een zakelijke lening op de zakelijke leningmarkt. Bekijk hier wat je behoefte is, wat de kansen zijn en wat je kunt lenen.

Bekijk mogelijkheden

Qeld zakelijk lenen

Zelfde dag uitbetaald
€1.000 – €200.000
100% vrijblijvend
Geen onderpand/jaarcijfers
Voor alle ondernemers
Binnen 1 uur contact

Vanaf €1.000
Aflossen hoeft niet
Geen ingewikkelde documenten
In één werkdag geld
Geen aflos stress

Swishfund zakelijke lening

Vanaf €3.000
Goedkeuring binnen 24 uur
Goede klantenservice
Flexibele aflossing
Aanvraag in 2 minuten
100% vrijblijvend

new10

Vanaf €20.000
Vrijblijvend aanbod
Kosteloos extra aflossen
Van ABN-AMRO
Vaste rente

KredietVooruit

Vanaf €3.000
Geen onderpand vereist
Geen jaarcijfers nodig
Binnen 24 uur op je rekening

klein zakelijk

Van €100 – €1800
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur op je rekening

Bridgefund zakelijk

€5.000 tot €250.000
Gratis offerte
Flexibele aflossing

Bekijk Bridgefund


corona lening zzp

Financiële hulp van de overheid

De overheid heeft in verband met de corona crisis en de daarmee samenhangende problemen voor ondernemers verschillende hulpprogramma´s opgezet. Niet elke ondernemer komt hier echter voor in aanmerking.

4 regelingen waar je op dit moment gebruik van kunt maken

Borgstelling MKB-kredieten (BMKB-C)

Met de optie MKB-kredieten ofwel BMKB-C kun je als ondernemer met een garantie van de overheid goedkoper zakelijk lenen. Je lening is voor maximaal 67,5% gedekt door deze borg. Je kunt hiervoor terecht bij je eigen bank.

Klein Krediet Corona (KKC)

Het Klein Krediet Corona (KKC) is een speciaal krediet voor kleine bedrijven die geholpen zijn met een lening van maximaal 50.000 euro. Met een maximale looptijd van 5 jaar en een rente van 4% is dit een aardige optie. Je moet voor 1 januari 2019 actief zijn en een minimale omzet van 50.000 euro hebben, daarnaast moet je onderneming winstgevend zijn.

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)

De titel dekt de strekking van de regeling al. Het is een tegemoetkoming voor de lasten die je hebt en die je moeilijk kunt opbrengen. Om de Tegemoetkoming Vaste Lasten succesvol aan te kunnen vragen dien je minimaal 30% omzetverlies hebben en meer dan 3.000 euro vaste lasten. Als je hiervoor in aanmerking komt dan kun je een vergoeding van 750 euro tot maximaal 90.000 euro tegemoet zien.

Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO)

De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO) is eigenlijk een sociale tegemoetkoming en zorgt er voor dat je inkomen niet onder het sociale minimum terecht komt. De regeling bestaat uit 2 delen. Er is een mogelijkheid voor ondersteuning voor levensonderhoud en het tweede gedeelte voorziet in een lening tot maximaal 10.157 euro.


Een zakelijke financiering bij GeldlenenZZP.nl vanaf €1.000

Kredietmogelijkheden bedrijfsleven

Heb je moeite om in aanmerking te komen voor hulp van de overheid? Gaat het eigenlijk helemaal niet zo slecht met je bedrijf en wil je bijvoorbeeld je bedrijf uitbreiden, of een andere dure investering doen? Dan staan er voldoende mogelijkheden voor je open om een snelle bedrijfslening tot maximaal 350.000 euro aan te vragen.

Geen kredietcheck op dit zakelijk krediet

Er zijn duizenden bedrijven en bedrijfjes in Nederland die in de kern gezond zijn, winst maken, maar toch geen lening bij de bank kunnen afsluiten. Dit kan te maken hebben met het feit dat je in het verleden een negatieve kredietregistratie bij het BKR hebt opgelopen. 

Gemiste kans

Door deze negatieve registratie zou je dus je succesvolle bedrijf nooit kunnen uitbreiden of laten groeien. Onzin. Daarom zijn er meerdere aanbieders van een zakelijke lening die dit zonder een kredietcheck doen. Mogelijkheden te over om zakelijk geld te lenen met een maximum van 350.000 euro.

Aanbieders zonder kredietcheck

Qeld

Over aanbieder Qeld heb ik eerder al geschreven en uiteengezet wat de voordelen van deze zakelijke kredietverstrekker zijn. In zeer korte tijd bijzonder populair geworden in ondernemend Nederland vanwege het gemak van de aanvraag en de snelle uitbetaling. Deze uitbetaling vindt op dezelfde dag plaats nadat je aanvraag is goedgekeurd. Het minimum aan te vragen bedrag is laag met 1.000 euro, echter de maximale mogelijkheid ligt ook vrij laag met 100.000 euro.

Capitalbox

Ook Capitalbox is een bekende aanbieder van zakelijke leningen zonder kredietcheck. Actief in vele landen in- en buiten Europa is dit een grote en betrouwbare kredietverstrekker. Voorwaarden voor Capitalbox zijn dat je bedrijf volledig in Nederland gevestigd moet zijn, je minimaal 12 maanden actief bezig bent en je een omzet van tenminste 50.000 op jaarbasis hebt. Je ziet, de lat ligt vrij laag. Ook bij Capitalbox is uitbetaling binnen 24 uur mogelijk. Zakelijk geld lenen met spoed op eenvoudige wijze.

Bekijk beste aanbieders

Zakelijke lening zonder BKR jaarcijfers

In 5 minuten een lening zonder BKR aanvragen Ja, een zakelijke financiering zonder BKR en jaarcijfers is mogelijk. Bij GeldLenenZZP kun je een zakelijke lening aanvragen vanaf €1.000 tot €250.000…

Ondernemer privé geld lenen

ondernemer privé geld lenen

Er zijn veel misvattingen over het feit of je als ondernemer / zzp´er privé geld kunt lenen. Ik zal proberen uit te leggen hoe dit in elkaar steekt en je…

Zakelijk lenen voor webshops

Webwinkel financieren Je hebt behoefte aan financiering voor je webshop. Enerzijds om een piekvraag op te kunnen vangen en anderzijds om de voorraad op pijl te houden, of uit te…

Snel zakelijk geld lenen

snel zakelijk geld lenen

Zakelijke lening binnen 24 uur Alle hier aangeboden snelle zakelijke leningen worden binnen 24 uur uitbetaald en vaak dezelfde dag al. Snel zakelijk geld lenen is voor ondernemers met een…