Snel zakelijk geld lenen

Zakelijke lening binnen 24 uur

Alle hier aangeboden snelle zakelijke leningen worden binnen 24 uur uitbetaald en vaak dezelfde dag al. Snel zakelijk geld lenen is voor ondernemers met een kleine – of middelgrote onderneming van levensbelang. Is je bedrijf redelijk succesvol en is dit je kans om op een snelle manier door te groeien? Maak dan gebruik van een snel zakelijk krediet om je onderneming op een verantwoorde manier uit te breiden. Kom je in aanmerking voor een dergelijke financiering? Je leest het in dit artikel.

Direct vrijblijvend aanvragen?

Qeld zakelijk lenen

Qeld

Zelfde dag uitbetaald
€1.000 – €200.000
100% vrijblijvend
Geen onderpand/jaarcijfers
Voor alle ondernemers
Binnen 1 uur contact

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Yeaz

Vanaf €1.000
Aflossen hoeft niet
Geen ingewikkelde documenten
In één werkdag geld
Geen aflos stress

Swishfund zakelijke lening

Swishfund

Vanaf €3.000
Goedkeuring binnen 24 uur
Goede klantenservice
Flexibele aflossing
Aanvraag in 2 minuten
100% vrijblijvend

geld lenen per direct

GeldLenenPerDirect

Privé geld lenen
Persoonlijke lening – Doorlopend krediet
Vanaf €100
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur op je rekening

KredietVooruit

KredietVooruit

Vanaf €3.000
Geen onderpand vereist
Geen jaarcijfers nodig
Binnen 24 uur op je rekening

Bridgefund zakelijk

Bridgefund

€5.000 tot €250.000
Gratis offerte
Flexibele aflossing

Bekijk Bridgefund
new10

New10

Vanaf €20.000
Vrijblijvend aanbod
Kosteloos extra aflossen
Van ABN-AMRO
Vaste rente

Stel je krediet zelf samen

Ga je naar een traditionele bank om een zakelijk krediet te kunnen krijgen, dan zul je om te beginnen een enorme stapel papierwerk aan moeten leveren. Nog afgezien van het feit dat je in je nette pak naar de bank toe moet om vervolgens te moeten gaan smeken om financiële armslag. Deze tijden zijn gelukkig voorbij.

Met de aanbieders van een zakelijk krediet die hier worden getoond stel je je lening die je denkt nodig te hebben gewoon helemaal zelf samen. Vanuit je luie stoel op kantoor bepaal je niet alleen de hoogte van het bedrag, maar geef je ook aan in wat voor een periode je deze wil aflossen. Het aanvraagproces verloopt volledig geautomatiseerd en er komen pas mensenhanden aan te pas als het gehele proces is afgerond.

Dit geeft je alle rust en tijd om zelf je krediet geheel naar eigen wens samen te stellen. Je kiest op eenvoudige wijze eerst het bedrag wat wat je wil lenen en vervolgens de periode waarin je maandelijks wil aflossen. Wel zo gemakkelijk.

Geen BKR toetsing

Bij een snel zakelijk krediet wordt geen BKR toetsing en registratie uitgevoerd. Je staat echter wel persoonlijk garant voor de lening.

Hoe snel gaat het zakelijk lenen?

Het aanvragen van een zakelijke lening gaat zo snel en gemakkelijk dat je de aanvraag in 5 minuten voor elkaar kan hebben. Het uitbetalen van een eenmaal goedgekeurde zakelijke lening gaat ook bijzonder snel. Waar het record op een uitbetaling van 5 uur staat, neemt dit over het algemeen slechts 24 uur in beslag. Dit houdt in dat je snel over je zakelijke krediet kan beschikken en ook direct de broodnodige investeringen kunt doen waar het allemaal om draaide. Sommige zaken kunnen nu eenmaal niet wachten en vereisen snelheid.

Voordelen snel zakelijk geld lenen

Er zijn een behoorlijk aantal voordelen voor de ondernemers die geen gebruik willen, of kunnen maken van een zakelijk krediet bij een bank. Dit kan verschillende oorzaken hebben waar ik nu niet dieper op zal ingaan. Voor de overzichtelijkheid heb ik de meest voorkomende voordelen op een rij gezet in een handige tabel. Zo kan de slimme ondernemer direct zien waar het over gaat bij een snelle zakelijke lening.

Binnen 24 uur geldGéén BKR toetsing
Geen jaarcijfersKortlopend krediet
Beperkt papierwerkGeen BKR registratie
Hoog maximum met 350.000 euroGeen verzekering vereist
Geen onderpandGeen lastige vragen
Lage instap vanaf 1000 euroGeen verborgen kosten
24 uur per dag aanvragenGeen aanvraagkosten
Dezelfde dag uitbetalingGoedgekeurd op basis van cash flow
Na 30 dagen beginnen aflossenVrijblijvende offerte
Aanvragen in 5 minutenGeen persoonlijk contact
Snelle procedureVaste maandelijkse aflossing
Volledig anoniemVoor kleine - én middelgrote bedrijven

Redenen voor een bedrijfskrediet

´Zoveel mensen, zoveel wensen´ luidt het spreekwoord. Dit geldt uiteraard ook voor ondernemers. Of je nu een ZZP´er (zelfstandige zonder personeel) bent of jezelf rekent tot het klein- en middenbedrijf met medewerkers, er is voor bijna alle zakelijke momenten een reden te verzinnen om op een slimme snelle manier een bedrijfskrediet aan te gaan vragen. Wederom heb ik de redenen op een overzichtelijke manier bij elkaar gezet. Zit jouw reden voor financiële armslag er tussen?

Voorraad kopenMachines aanschaffen
Personeel aannemenReorganiseren
UitbreidenWerkkapitaal
BedrijfsmiddelenVoorfinanciering van grote opdrachten
MarketingProductontwikkeling
Investeren in efficiencyNieuw project
Uitkopen partnerAflossen belastingschuld
Nieuwe vestiging openenCrediteuren betalen
Aanschaf inventarisNieuwe huisvesting
Overname bedrijfAanschaf auto´s
Impact bedrijf vergroten

Voorwaarden zakelijke lening

De voorwaarden voor een zakelijke lening zijn beknopt, helder en laten niets aan de verbeelding over. Geen kleine lettertjes waarmee je later om je oren wordt geslagen. Nee, heldere uitleg hoe je in aanmerking komt. Het is dan wel een volledig overzicht, echter met slechts enkele belangrijke condities. 

Minimaal 18 jaarOmzet minimaal €50.000 per jaar
Bedrijf bestaat minimaal 12 maandenJe bedrijf is in Nederland gevestigd
Alle bestuurders wonen in NederlandJe bedrijf heeft een Nederlandse bankrekening
Bekijk beste aanbieders

Kan ik geld lenen als ZZP´er?

kan ik geld lenen als zzp´er

Niet altijd eenvoudig Kan ik geld lenen als ZZP´er. Voor grote ondernemingen is geld lenen meestal geen probleem. Maar voor zelfstandig ondernemers is het niet altijd eenvoudig om aan krediet…

Zakelijk lenen bij Qeld vanaf 1000 euro

Qeld biedt alle ondernemers die volledig in Nederland gevestigd zijn de mogelijkheid om een zakelijke financiering aan te vragen. Vanaf €1000 kun je bij Qeld al terecht. Daarom is zakelijk…

5 tips voor een snel zakelijk krediet

5 tips voor een snel zakelijk krediet

Voors en tegens afwegen Ben je op zoek naar een snel zakelijk krediet om bijvoorbeeld inventaris aan te schaffen, of om je bestaande bedrijf snel uit te kunnen breiden? Daarom…

Pożyczka biznesowa Holandia

Pożyczka biznesowa Holandia

Pozyczka Holandia Pozyczka Holandia: Pożyczki biznesowe to finansowanie przedsiębiorstwa za pomocą pożyczki lub kredytu specjalnie utworzonego w tym celu. Zasady są bardziej elastyczne niż w przypadku kredytów konsumenckich. Nie ma…