Voorwaarden zakelijke lening

Bij de kredietverleners speciaal voor de ZZP´er die hier worden aangeboden zijn de voorwaarden duidelijk en bijzonder transparant. De voorwaarden tot het succesvol aanvragen van een zakelijke lening zijn als volgt:

Voorwaarden zakelijke lening

  1. De onderneming is minimaal 12 maanden actief.
  2. De gemiddelde jaaromzet is minimaal €48.000.
  3. Het bedrijf is volledig in Nederland gevestigd.
  4. Alle bestuurders zijn woonachtig in Nederland.
  5. Je hebt een Nederlandse bankrekening.

Zakelijke leningaanbieders

Capitalbox
⌛ Geen kredietregistratie
€1.000 tot €350.000
Ook voor ZZP
Geen onderpand
Geen jaarcijfers
In 24 uur uitbetaling
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Qeld
Simpel en snel zonder check
Van €1.000 - €100.000
Dezelfde dag uitbetaling
Geen onderpand
Flexibel aflossen
Binnen 1 uur contact
 
voorwaarden zakelijke lening
Voorwaarden zakelijke lening


Voordelen zakelijke lening

Binnen 24 uur geldGéén BKR toetsing
Geen jaarcijfersKortlopend krediet
Beperkt papierwerkGeen BKR registratie
Hoog maximum met 200.000 euroGeen verzekering vereist
Geen onderpandGeen lastige vragen
Lage instap vanaf 2000 euroGeen verborgen kosten
24 uur per dag aanvragenGeen aanvraagkosten
Dezelfde dag uitbetalingGoedgekeurd op basis van cash flow
Na 30 dagen beginnen aflossenVrijblijvende offerte
Aanvragen in 5 minutenGeen persoonlijk contact
Snelle procedureVaste maandelijkse aflossing
Volledig anoniemVoor kleine bedrijven én voor middelgrote bedrijven

Video met uitleg

Zakelijke lening voor alle ondernemers

Is deze manier van zakelijk lenen duur?

Er worden veel opmerkingen gemaakt dat het lenen bij zakelijke aanbieders anders dan een bank duurder is. Zeker als het hier gaat om een zakelijke kredietverstrekker die geen BKR toetsing is dit het geval. De desbetreffende aanbieder neemt een extra groot risico door deze kredietcheck niet uit te voeren.

Het houdt over het algemeen in dat zij veel ondernemers krijgen die privé gezien wel eens wat problemen hebben gehad. Deze ondernemers kunnen dan ook vaak niet terecht bij de reguliere aanbieders, zoals banken. Om de groep ZZP´ers die hieronder vallen tegemoet te komen worden zij op deze manier ook bedient.

Het betekent echter wel dat er een verhoogd risico op niet terugbetalen wordt gelopen. Om dit risico in te dekken zijn deze aanbieders dus duurder, maar kunnen desondanks toch interessant zijn. Hetzelfde geldt trouwens ook voor de eenmanszaak die privé geld wil lenen.

Is het interessant om meer kosten te betalen?

Voorbeeld

Stel dat je een goedlopende onderneming hebt die een mooie deal kan doen waar op een eenvoudige manier €100.000 kan worden verdient. Echter, je kunt niet bij een bank terecht, omdat je in het verleden wel eens wat financiële problemen hebt gehad. Of je bent pas te kort zelfstandig ondernemer om aanspraak te kunnen doen op een zakelijke lening.

Nu kun je je deal niet afsluiten en loop je een enorme winstkans mis. Aan de andere kant heb je zakelijke aanbieders die niet zozeer naar je verleden kijken, maar die liever naar het heden en de toekomst kijken. Hier maak je dus wel een kans op een krediet. Zoals eerder gezegd loopt de uitlener wel een verhoogd risico. Dit brengt altijd extra kosten met zich mee.

Aan jou om de afweging te maken of je een goede deal kunt maken en ondanks de hogere kosten toch een gigantische winst kunt maken.

Andere benamingen voor een bedrijfslening zijn: Bedrijfskrediet, zakelijke lening, zakelijk krediet.

Snel zakelijk geld lenen

Voor de meeste ondernemers is snelheid van het grootste belang. Je krijgt een goede aanbieding om een mooie deal af te kunnen sluiten waarbij je op korte termijn leuk aan kunt verdienen. Natuurlijk blijft deze aanbieding niet wekenlang geldig, je moet dus snel kunnen beslissen en snel over het zakelijk geld kunnen beschikken.

Dat is bij de aanbieders die hier worden getoond zeker van toepassing. Er wordt bij een online aanvraag direct beslist of je in aanmerking komt of niet. Kom je in aanmerking dan wordt na goedkeuring het gewenste bedrag binnen 24 uur naar je rekening overgemaakt en kun je je mooie zakelijke deal rondmaken. Snel zakelijk geld lenen is hierbij van het grootste belang.

Kleine zakelijke kredieten

Niet elke ondernemer heeft behoefte aan het maximale kredietbedrag van €350.000. Een recent onderzoek laat zien dat de zogenaamde ´kleine zakelijke kredieten´ veruit populair zijn. Hierbij springt in het oog dat de meeste ondernemers op zoek zijn naar financiering tot rond de €50.000. Andere veelgevraagde bedragen liggen daar onder. Een ander veelgevraagd krediet is €20.000. De kleine zakelijke kredieten zijn de meest gevraagde.