Zakelijk krediet ervaringen

Lees hier de ervaringen van klanten die te maken hebben gehad met verschillende aanbieders van een zakelijk krediet. Aangevraagde bedragen kunnen niet getoond worden i.v.m. de privacy. Wij danken de klanten hartelijk voor het geven van hun mening.

Ik vond vooral de mogelijkheid om te vergelijken handig. Aangezien er meerdere aanbieders worden getoond kon ik ook verschillende offertes aanvragen. Aan de hand daarvan heb ik mijn keuze kunnen maken. Ook het vermelden waard is het feit dat het zakelijk krediet snel op mijn rekening stond.

Peter van Schie

Peter van Schie

Klant B2Businesslening

Het was voor mij direct duidelijk wat het kostenplaatje zou worden. Na lang nadenken heb ik gekozen voor B2Businesslening. Deze had de snelste goedkeuring en ook de snelste uitbetaling. De rente is fors, maar je mag eerder boetevrij aflossen en dat heb ik dan ook gedaan. Zo bleven uiteindelijk de kosten laag.

Yusuf Yıldız

Yusuf Yıldız

Klant B2Businesslening

Bij het vergelijken kwam ik bij Bridgefund uit. Ik moet zeggen dat dit bedrijf voor een zakelijke lening goed geschikt is. De klantenservice was prima en ik kreeg op al mijn vragen per email snel een antwoord. Uiteindelijk dus voor Birdgefund gekozen.

Janine Walsendam

Janine Walsendam

Klant Bridgefund

Ik heb een tijd lang getwijfeld tussen Atlantis en B2Businesslening. Uiteindelijk toch maar gekozen voor een zakelijk krediet bij laatst genoemde. Ik vond het contact met hen prima en ook de gehele afhandeling was prima in orde. De rente vond ik aan de hoge kant, maar werd wel duidelijk aangegeven in de offerte én op de website.

Barend Pannekoek

Barend Pannekoek

Klant B2Businesslening

良好的商业贷款服务。我在一小时内得到了批准。Goede service voor mijn bedrijfslening. Ik kreeg een goedkeuring al na 1 uur.

Joss Chong

Joss Chong

Klant Bridgefund

Ik had dringend werkkapitaal nodig en kwam uit op deze website. Mijn keuze voor B2businesslening werd bepaalt door het feit dat ik daar bijzonder snel werd geholpen. Het was voor mij echt dringend op zoek naar geld. Uiteindelijk ben ik tevreden over de keus.

Germ de Nooij

Germ de Nooij

Klant B2Businesslening

B2businesslening op Trustpilot

B2businesslening wordt vaak gekozen en daarom zijn er ook veel ervaringen over te lezen. Lees hier andere ervaringen van klanten van B2businesslening op Trustpilot.

Bridgefund op Trustpilot

Alhoewel Bridgefund al een aantal maal genoemd wordt in de ervaringen hierboven, is het wellicht toch nog interessant om ook de ervaringen van klanten van Bridgefund te lezen op Trustpilot.

Kijk voor een bedrijfslening niet alleen maar naar de rente. Kijk ook naar het bedrijf zelf. Word je prettig geholpen, worden je e-mails met vragen snel beantwoord? Het is belangrijk voor vertrouwen!