Zakelijk lenen bij Qeld vanaf 1000 euro

Qeld review inleiding: Qeld biedt alle ondernemers die in Nederland gevestigd zijn de mogelijkheid om een zakelijke financiering aan te vragen. Vanaf €1000 kun je bij Qeld al terecht.

Daarom is zakelijk lenen bij Qeld een goede keus

Qeld is geschikt voor alle in Nederland gevestigde ondernemingen, ongeacht de grootte van het bedrijf. Dus ben je een B.V. met medewerkers, of een zzp’er (eenmanszaak)? Dan heet ik je van harte welkom bij Qeld zakelijk geld lenen. Lees snel verder om alle voordelen te ontdekken en om te kiezen voor een vrijblijvende offerte. Binnen het uur (werkdagen) wordt er contact met je opgenomen. Eenvoudig en snel tot €200.000 aanvragen.

Ook eenmanszaak en ZZP vragen succesvol een zakelijke lening aan.

Direct offerte aanvragen

Qeld

Als beste zakelijke lening getest
€1.000 – €200.000
Dezelfde dag geld
Geen onderpand
Ook voor eenmanszaak
Binnen 1 uur contact

New10

€5.000 – €250.000
Zakelijk lenen vanaf 2%
Beslissing in 15 minuten
Kosteloos extra aflossen
Aangevraagd in 3 stappen
Volledig online!Voorwaarden acceptatie

De voorwaarden om succesvol een zakelijk krediet aan te vragen zijn eigenlijk heel simpel. Op deze manier komt bijna elke ondernemer, hoe groot of hoe klein het bedrijf ook is, wel in aanmerking voor een snelle zakelijke financiering. Dat neemt jou als ondernemer veel werk uit handen. De tijd die je hiermee bespaart kun je beter voor je onderneming inzetten. Zie hieronder de voorwaarden:

Dit zijn de 3 voorwaarden

  1. Je bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK).
    2. De eigenaar/eigenaren van het bedrijf zijn woonachtig in Nederland
    3. Identificeer jezelf met iDIN.

    Het is verder niet van belang hoe lang je onderneming bestaat, of hoeveel omzet je realiseert. Elke aanvraag wordt individueel beoordeelt. Hieruit ontstaat een Qeldscore die aangeeft of je kunt lenen en hoeveel je kunt lenen.

Gewenst bedrag aanvragen

Ook het aanvragen van een zakelijk lening gaat uiterst gemakkelijk. Binnen 1 minuut kun je reeds een aanvraag met succes afronden. Je geeft aan welk bedrag je denkt nodig te hebben (€1.000 – €200.000). Vul in je e-mail adres, je KvK nummer en je telefoonnummer en je woonadres. Bekijk de screenshots van een online aanvraag hieronder.

Stem het aan te vragen bedrag af op je omzet.

Aanvraag Qeld lening in 2 simpele stappen (afbeelding)

Contact binnen 1 uur

Een ander groot voordeel van lenen bij Qeld vind ik zelf dat er binnen 1 uur (op werkdagen) contact met je wordt opgenomen om de aanvraag te bekijken, daarna te bespreken en bij akkoord direct te verwerken. Zakelijk geld lenen met spoed wordt op deze manier simpel gemaakt en gehouden tijdens het gehele aanvraagtraject.

Video uitleg zakelijk lenen bij Qeld (3:24)

Zakelijk lenen bij Qeld vanaf 1000 euro

Geen verborgen kosten

Bij Qeld wordt eerlijk zaken gedaan. Daarom zitten er ook geen addertjes onder het gras. Je krijgt na aanvraag van een vrijblijvende offerte precies te zien wat je kunt lenen en hoeveel je moet terugbetalen. Geen verborgen kosten, geen opstartkosten, geen commissie, geen wisselende rente en eerder aflossen kan zonder kosten. Leuker kan ik het niet maken, wel een stuk gemakkelijker. 

Je wordt niet met verborgen kosten opgezadeld.

Het aflossen van de lening

Het aflossen van de zakelijke lening bestaat uit 2 maandelijkse componenten. Het eerste gedeelte beslaat de aflossing van de schuld en het tweede is de vergoeding voor het gebruikmaken van het krediet. Je krijgt dit overzichtelijk en helder gepresenteerd in je offerte. De looptijd van de lening is flexibel en beweegt zich in de bandbreedte van 6 maanden tot maximaal 18 maanden. Hoe lang de looptijd in jou specifieke geval is, zal bepaalt worden aan de hand van de uitkomst van de al eerder genoemde Qeldscore.

Los af in maximaal 18 maanden.

Digitaal ondertekenen overeenkomst

Nadat je de offerte hebt ontvangen betekent dit automatisch dat je aanvraag positief is beoordeeld. Met andere woorden, je kunt de aanbieding accepteren en ondertekenen. Ook hier weer geen lastig gedoe met uit te printen papieren, tekenen, inscannen en weer terugsturen. Neen, Qeld heeft gekozen voor het digitaal ondertekenen van je overeenkomst met Signicat. Dit is niet alleen maar beter voor het milieu, maar het bespaart je aan de andere kant ook weer tijd. Voor alle serieuze ondernemers geldt immers: ‘Tijd is geld’. Heb je digitaal ondertekend? Het geld wordt dezelfde dag nog naar je zakelijke rekening overgemaakt. Dat is nog eens een snelle service zou ik zeggen.

Gemak dient de mens (ondernemer) met digitaal ondertekenen.

Waar kun je de Qeld lening voor gebruiken?

Je kunt een eenmaal goedgekeurde en uitbetaalde zakelijke lening van Qeld inzetten precies zoals je dat zelf wilt. Voorwaarde is uiteraard wel dat het uitsluitend voor zakelijke doeleinden mag worden gebruikt. Dus niet voor privé uitgaven. Denk zakelijk aan: Online en offline adverteren, uitbreiden voorraad, nieuwe apparatuur, vervangen machines, opwaarderen bedrijfswagens, nieuwe medewerkers inhuren, uitbreiden onderneming en ga zo maar door.

Gebruik de zakelijke lening naar eigen inzicht.

Qeld heeft een goede reputatie

Bij het schrijven van een aanbeveling voor welk bedrijf dan ook, ik controleer tevens hoe de reputatie van een onderneming online is. Dit is bij Qeld uitstekend te noemen. Er zijn bijna geen klachten te vinden en bij Trustpilot kan Qeld rekenen op een 4,8 (hoogste is 5) score. Dit is een bijzonder hoge score een een kredietverlener en geeft me dan ook de overtuiging dat dit een prettig bedrijf is om een overeenkomst mee aan te gaan zonder zorgen.

Alle zakelijke aanbieders op een rij

Ben je op zoek naar een ander bedrag? Kies dan voor een andere zakelijke aanbieder en bekijk hoe je deze in simpele stappen aanvraagt.

Afhankelijk van je keuze gelden er andere kosten, sommige zakelijke kredietverstrekkers zijn iets duurder dan de andere.

Qeld

Binnen 24 uur geld
€1.000 – €200.000
100% vrijblijvend
Geen onderpand
Ook voor eenmanszaak
Binnen 1 uur contact

Als beste getest in 2022
Online ondertekenen
Geen verborgen kosten

Swish Fund

Swishfund

€3.000 – €1 miljoen
Goedkeuring in 24 uur
Geen ingewikkelde creditcheck
Soepele voorwaarden
Aanvraag in 2 minuten
Volledig online

Bridgefund

Bridgefund

€5.000 tot €250.000
Gratis offerte
Flexibele aflossing

Krediet Vooruit

KredietVooruit

Vanaf €3.000
Geen onderpand/jaarcijfers
Binnen 24 uur op je rekening

Capitalbox

capitalbox

€10.000 – €350.000
Volledig online, zonder afspraak of papierwerk
Financiering binnen één werkdag
Geen onderpand
Volledig online

Fiveinfive

5in5

€500 – €5.000
Maximaal 5 termijnen
Binnen 5 minuten een aanbod
Ruime goedkeuring!

Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Kom je terecht bij Qeld, dan kun je zakelijk lenen vanaf €1.000 tot maximaal €200.000. Is dit niet voldoende financiële ruimte voor je onderneming? Bekijk dan de overige officiële aanbieders met mogelijkheden tot 1 miljoen euro.

Wat zijn de voorwaarden voor zakelijk lenen?

De voorwaarden bij Qeld zijn simpel. Bedrijf is in Nederland gevestigd met een geldig KvK nummer en alle eigenaren van het bedrijf zijn woonachtig in Nederland. Andere zakelijke aanbieders vragen: Bedrijf bestaat minimaal 12 maanden, tenminste €48.000 omzet per jaar.

Kan ik zakelijk lenen?

Je kunt zakelijk lenen als je onderneming volledig in Nederland gevestigd is en je een geldig KvK nummer hebt. Hoe lang je bedrijf bestaat, of hoe hoog je omzet is, is niet van belang. Elke aanvraag wordt individueel bekeken.