Zakelijk lenen bij Qeld vanaf 1000 euro

Qeld biedt alle ondernemers die volledig in Nederland gevestigd zijn de mogelijkheid om een zakelijke financiering aan te vragen. Vanaf €1000 kun je bij Qeld al terecht.

Daarom is zakelijk lenen bij Qeld een goede keus

Qeld is geschikt voor alle in Nederland gevestigde ondernemingen, ongeacht de grootte van het bedrijf. Dus ben je een B.V. met medewerkers, of een zzp’er (eenmanszaak)? Dan heet ik je van harte welkom bij Qeld zakelijk geld lenen. Lees snel verder om alle voordelen te ontdekken en om te kiezen voor een vrijblijvende offerte. Binnen het uur (werkdagen) wordt er contact met je opgenomen. Eenvoudig en snel tot €200.000 aanvragen.

Ook eenmanszaak en ZZP vragen succesvol een zakelijke lening aan.

Direct offerte aanvragen

Qeld zakelijk lenen

Zelfde dag uitbetaald
€1.000 – €200.000
100% vrijblijvend
Geen onderpand/jaarcijfers
Voor alle ondernemers
Binnen 1 uur contact

Bekijk alle zakelijke aanbiedersVoordelen van een Qeld lening

 • Flexibel aflossen van 6 maanden tot 18 maanden
 • Geen opstartkosten
 • Geen bindende looptijd
 • Uitbetaling dezelfde dag
 • Aanvragen in 1 minuut
 • Vast bedrag per maand aflossen
 • Geen verborgen kosten
 • Goede klantenservice
 • Vaste rente gedurende de gehele looptijd

Voorwaarden acceptatie

De voorwaarden om succesvol een zakelijk krediet aan te vragen zijn eigenlijk heel simpel. Op deze manier komt bijna elke ondernemer, hoe groot of hoe klein het bedrijf ook is, wel in aanmerking voor een snelle zakelijke financiering. Dat neemt jou als ondernemer veel werk uit handen. De tijd die je hiermee bespaart kun je beter voor je onderneming inzetten. Zie hieronder de voorwaarden:

Dit zijn de 3 voorwaarden

 • Je bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK).
 • De eigenaar/eigenaren van het bedrijf zijn woonachtig in Nederland.
 • Identificeer jezelf met iDIN.

Het is verder niet van belang hoe lang je onderneming bestaat, of hoeveel omzet je realiseert. Elke aanvraag wordt individueel beoordeeld. Hieruit ontstaat een ‘Qeldscore’ die aangeeft of je kunt lenen en hoeveel je kunt lenen.

Geregeld in luttele minuten

Ook het aanvragen van een zakelijk lening gaat uiterst gemakkelijk. Binnen 5 minuten kun je reeds een aanvraag met succes afronden. Je geeft aan welk bedrag je denkt nodig te hebben (€1.000 – €200.000). Vul in je e-mail adres, je KvK nummer en je telefoonnummer en je woonadres. Bekijk de screenshots van een online aanvraag hieronder.

Stem het aan te vragen bedrag af op je omzet.

Selecteer gewenst bedrag

Vul je gegevens in

Stap 2 aanvragen

Contact binnen 1 uur

Een ander groot voordeel van lenen bij Qeld vind ik zelf dat er binnen 1 uur (op werkdagen) contact met je wordt opgenomen om de aanvraag te bekijken, daarna te bespreken en bij akkoord direct te verwerken. Zakelijk geld lenen met spoed wordt op deze manier simpel gemaakt en gehouden tijdens het gehele aanvraagtraject.

Video uitleg zakelijk lenen bij Qeld (3:24)

Zakelijk lenen bij Qeld vanaf 1000 euro

Geen verborgen kosten

Bij Qeld wordt eerlijk zaken gedaan. Daarom zitten er ook geen addertjes onder het gras. Je krijgt na aanvraag van een vrijblijvende offerte precies te zien wat je kunt lenen en hoeveel je moet terugbetalen. Geen verborgen kosten, geen opstartkosten, geen commissie, geen wisselende rente en eerder aflossen kan zonder kosten. Leuker kan ik het niet maken, wel een stuk gemakkelijker. 

Jaarcijfers niet nodig

Je hoeft voor een succesvolle aanvraag geen jaarcijfers aan te leveren. Veel ondernemers die nog niet jarenlang actief zijn beschikken nog niet over voldoende gegevens om meerdere jaarcijfers te produceren. Dus ook entrepreneurs die pas kort ondernemer zijn kunnen gebruik maken van de kredietfaciliteit.

Er wordt gekeken naar de cashflow

Heeft je bedrijf een positieve cashflow? Dan is dit gunstig voor het aanvragen van een zakelijke financiering. Wellicht belangrijker dan alle informatie is de vraag of de onderneming winst maakt.

Je wordt niet met verborgen kosten opgezadeld.

Het aflossen van de lening

Het aflossen van de zakelijke lening bestaat uit 2 maandelijkse componenten. Het eerste gedeelte beslaat de aflossing van de schuld en het tweede is de vergoeding voor het gebruikmaken van het krediet. Je krijgt dit overzichtelijk en helder gepresenteerd in je offerte. De looptijd van de lening is flexibel en beweegt zich in de bandbreedte van 6 maanden tot maximaal 18 maanden. Hoe lang de looptijd in jouw specifieke geval is, zal bepaalt worden aan de hand van de uitkomst van de al eerder genoemde Qeld-score.

Los af in maximaal 18 maanden.

Digitaal ondertekenen overeenkomst

Nadat je de offerte hebt ontvangen betekent dit automatisch dat je aanvraag positief is beoordeeld. Met andere woorden, je kunt de aanbieding accepteren en ondertekenen. Ook hier weer geen lastig gedoe met uit te printen papieren, tekenen, inscannen en weer terugsturen. Neen, Qeld heeft gekozen voor het digitaal ondertekenen van je overeenkomst met Signicat. Dit is niet alleen maar beter voor het milieu, maar het bespaart je aan de andere kant ook weer tijd. Voor alle serieuze ondernemers geldt immers: ‘Tijd is geld’. Heb je digitaal ondertekend? Het geld wordt dezelfde dag nog naar je zakelijke rekening overgemaakt. Dat is nog eens een snelle service zou ik zeggen.

Gemak dient de mens (ondernemer) met digitaal ondertekenen.

Waar kun je de Qeld lening voor gebruiken?

Je kunt een eenmaal goedgekeurde en uitbetaalde zakelijke lening van Qeld inzetten precies zoals je dat zelf wilt. Voorwaarde is uiteraard wel dat het uitsluitend voor zakelijke doeleinden mag worden gebruikt. Dus niet voor privé uitgaven. Denk zakelijk aan: Online en offline adverteren, uitbreiden voorraad, nieuwe apparatuur, vervangen machines, opwaarderen bedrijfswagens, nieuwe medewerkers inhuren, uitbreiden onderneming en ga zo maar door.

Gebruik de zakelijke lening naar eigen inzicht.

Qeld heeft een goede reputatie

Bij het schrijven van een aanbeveling voor welk bedrijf dan ook, ik controleer tevens hoe de reputatie van een onderneming online is. Dit is bij Qeld uitstekend te noemen. Er zijn bijna geen klachten te vinden en bij Trustpilot kan Qeld rekenen op een 4,8 (hoogste is 5) score. Dit is een bijzonder hoge score een een kredietverlener en geeft me dan ook de overtuiging dat dit een prettig bedrijf is om een overeenkomst mee aan te gaan zonder zorgen.

Wat zijn de voorwaarden voor zakelijk lenen?

De voorwaarden bij Qeld zijn simpel. Je bedrijf is in Nederland gevestigd met een geldig KvK nummer en alle eigenaren van het bedrijf zijn woonachtig in Nederland. De onderneming bestaat minimaal 12 maanden en je hebt tenminste €48.000 omzet per jaar.

Kan ik zakelijk lenen?

Je kunt zakelijk lenen als je onderneming volledig in Nederland gevestigd is en je een geldig KvK nummer hebt. Hoe lang je bedrijf bestaat, of hoe hoog je omzet is, is niet van belang. Elke aanvraag wordt individueel bekeken.

Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Bij Qeld kun je zakelijk lenen vanaf €1.000 tot maximaal €200.000.

Bekijk beste aanbieders

Werkkapitaal verbeteren zonder bank

werkkapitaal verbeteren

Uitleg Hoe verbeter je je werkkapitaal zonder direct naar een bank te hoeven stappen? Ik zal hier een aantal dingen uitleggen. Om te beginnen wat werkkapitaal is, vervolgens wat tips…

Business loan Netherlands

Fast business financing Business lending for small and medium- sized enterprises (SME) is the financing of a business with a loan or credit specifically set up for this purpose. The…

Zakelijke lening zonder aflossen

zakelijke lening zonder aflossen

Aflossingsvrij lenen tot €50.000 Er is in Nederland een zakelijke kredietverstrekker waarbij het niet noodzakelijk is om af te lossen. Met andere woorden, je betaalt dus uitsluitend de verschuldigde rente….

Kan ik geld lenen als ZZP´er?

kan ik geld lenen als zzp´er

Niet altijd eenvoudig Kan ik geld lenen als ZZP´er. Voor grote ondernemingen is geld lenen meestal geen probleem. Maar voor zelfstandig ondernemers is het niet altijd eenvoudig om aan krediet…