Zakelijke financiering in 5 simpele stappen

Regel een zakelijke lening in 5 minuten

Veel ondernemers, of dit nu een eenmanszaak, of een grotere onderneming betreft, ondervinden veel problemen bij het regelen van een financiering voor hun bedrijf. Enerzijds komt dit door het vele papierwerk wat moet worden aangeleverd en anderzijds weten de meesten vaak niet waar te beginnen, of om welke kredietverstrekker te kiezen. Lees hier de oplossing om in 5 simpele stappen het gehele proces te voltooien en er ook nog eens voor te zorgen dat binnen 24 uur de gewenste financiering op je zakelijke rekening staat. Met dit stappenplan hoef je je geen enkele zorgen meer te maken. Je leent vertrouwd en snel zonder bank.

1. Het vooronderzoek

Het vooronderzoek als stap 1 is wellicht het belangrijkste aspect van de gehele aanvraag. Hier bepaal je immers bij welke zakelijke kredietverstrekker(s) je een vrijblijvende offerte gaat aanvragen. Het is het beste als je meer dan 1 aanbieder kiest, dan kun je namelijk goed vergelijken welke voor jou de beste voorwaarden heeft. Mijn suggestie is om 3 offertes te verzoeken met hetzelfde gewenste bedrag. Zijn de bedragen afwijkend, dan kun je niet meer objectief vergelijken.

Tip: Maak een keuze uit deze aanbieders. Het zijn de grootsten en hebben de meest positieve klantenkring. Qeld – Bridgefund – Swishfund.

2. Bepaal je gewenste bedrag zorgvuldig

Natuurlijk heb je al nagedacht over het bedrag wat je denkt nodig te hebben om je onderneming op een verantwoorde wijze te financieren. Dit houdt in dat je er zeker van bent dat de aanvraag niet te laag is, zodat je halverwege voor extra zakelijke lenen moet gaan kiezen (niet ideaal). Aan de andere kant moet je ook voor waken dat het bedrag wat je wil gaan aanvragen niet te hoog is. Ongeacht of het een zakelijke lening, dan wel een zakelijk doorlopend krediet betreft.

Voorbeeld: Je jaarlijkse omzet bedraagt €100.000 en je marge op deze omzet is 45%. Nu wil je een zakelijke financiering gaan organiseren voor €200.000 met een looptijd van 24 maanden. Je ziet zelf aan de hand van deze cijfers dat het moeilijk zal zijn om het geleende bedrag in de gestelde periode af te lossen.

Tip: Kies voor een weloverwogen bedrag om aan te vragen.

3. Bereid je goed voor op eventuele vragen

Bij elke aanvraag voor een zakelijke lening hoort natuurlijk wel wat papierwerk. Zakelijke aanbieders op geldlenenzzp zorgen ervoor dat de papierwinkel tot een minimum beperkt blijft. Uiteraard moet je jezelf legitimeren en een uittreksel van de Kamer van Koophandel (KvK) kunnen laten zien. Ook een recent bankafschrift van je zakelijke rekening wordt gerekend tot regelmatig gevraagde voorwaarde. Lees nadat je een vrijblijvende offerte hebt aangevraagd zorgvuldig welke informatie van je verlangt wordt en zorg er voor dat je deze bij vraag direct kunt overhandigen. Dit zorgt er voor dat je lening snel kan worden uitbetaald.

Tip: Zorg er voor dat je alle benodigde informatie snel kunt aanleveren.

4. Houd je aan gemaakte afspraken

Elke kredietverstrekker waar je mee in contact komt zal bepaalde afspraken met je willen maken. Niet alleen tijdens de aanvraag, maar gedurende het gehele traject. Maak je een afspraak om een actie te leveren, of om zekere informatie te verstrekken, houd je dan strikt aan de tijd waarin je hieraan moet voldoen. Doe je dit niet, dan loop je de kans dat de desbetreffende uitlener het vertrouwen in je verliest, zelfs voordat er een overeenkomst is afgesloten en ondertekend. Geef het bedrijf alle reden om jou en je bedrijf te kunnen vertrouwen.

Tip: Houd je strikt aan gemaakte afspraken.

5. Gebruik de financiering uitsluitend zakelijk

Niets is meer verleidelijk om een eenmaal ontvangen zakelijke geldlening ook privé te gaan gebruiken. Natuurlijk is dit niet de bedoeling en zelfs tegen alle eerder gemaakte afspraken in. Gebruik dit zakelijk krediet uitsluitend voor zakelijke doeleinden. Doe je dit niet, dan kan de kredietverstrekker de overeenkomst ontbinden en het uitgeleende bedrag in één keer terugvorderen. Ook verspeel je hier een groot stuk goodwill mee. Mocht je op een later tijdstip weer verlegen zitten om een zakelijke financiering, dan zul je merken dat dit een stuk moeilijker voor elkaar te krijgen is.

Tip: Gebruik een zakelijke lening nooit voor privé uitgaven.

Video over zakelijk geld lenen

Een zakelijke financiering bij GeldlenenZZP.nl vanaf €1.000

Zakelijk geld lenen gemakkelijk gemaakt

Zakelijk geld lenen (met spoed) voor ondernemers die zitten te springen om hun bedrijf te laten groeien wordt het bijzonder gemakkelijk gemaakt om een zakelijke financiering snel te regelen en af te ronden. De aanvraag zelf duurt over het algemeen niet langer dan 5 minuten, wordt 100% online afgehandeld en wordt in de meeste gevallen binnen 24 uur uitbetaald. Het snelheidsrecord van uitbetalen staat op dit moment op 4 uur. Zakelijk geld lenen doe je sneller en gemakkelijker zonder bank.

Geschikt voor elke onderneming

Of je nu een eenmanszaak (ZZP) hebt, of een wat grotere onderneming met medewerkers. Er is voor al deze bedrijven een passende oplossing om een zakelijke financiering te verzorgen (ook voor webshops). Met mogelijkheden vanaf €1000 tot maximaal 1 miljoen euro is er voldoende bandbreedte om aan elke kredietwens te kunnen voldoen. Ook volop mogelijkheden om een zakelijke lening zonder bkr toetsing en jaarcijfers succesvol aan te vragen. Tevens kleine kredieten voor ZZP beschikbaar.

Bekijk de beste aanbieders

Qeld zakelijk lenen

Qeld

Zelfde dag uitbetaald
€1.000 – €200.000
100% vrijblijvend
Geen onderpand/jaarcijfers
Voor alle ondernemers
Binnen 1 uur contact

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Yeaz

Vanaf €1.000
Aflossen hoeft niet
Geen ingewikkelde documenten
In één werkdag geld
Geen aflos stress

Swishfund zakelijke lening

Swishfund

Vanaf €3.000
Goedkeuring binnen 24 uur
Goede klantenservice
Flexibele aflossing
Aanvraag in 2 minuten
100% vrijblijvend

geld lenen per direct

GeldLenenPerDirect

Privé geld lenen
Persoonlijke lening – Doorlopend krediet
Vanaf €100
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur op je rekening

KredietVooruit

KredietVooruit

Vanaf €3.000
Geen onderpand vereist
Geen jaarcijfers nodig
Binnen 24 uur op je rekening

Bridgefund zakelijk

Bridgefund

€5.000 tot €250.000
Gratis offerte
Flexibele aflossing

Bekijk Bridgefund
new10

New10

Vanaf €20.000
Vrijblijvend aanbod
Kosteloos extra aflossen
Van ABN-AMRO
Vaste rente

Hoeveel kan ik lenen als startende ondernemer?

Als startende ondernemer kun je al in aanmerking komen voor een €50.000 zakelijke lening. Bekijk de meest recente aanbieders die aan deze vraag voldoen.

Wat is de looptijd van een zakelijke lening?

Afhankelijk van waar je een vrijblijvende offerte aanvraagt varieert dit tussen de 36 maanden en 10 jaar.

Kan ik ook zakelijk lenen zonder jaarcijfers?

Zakelijk lenen zonder jaarcijfers is zeker mogelijk. De meeste aanbieders op onze website vragen niet om deze gegevens.

Bekijk beste aanbieders

Kan ik geld lenen als ZZP´er?

kan ik geld lenen als zzp´er

Niet altijd eenvoudig Kan ik geld lenen als ZZP´er. Voor grote ondernemingen is geld lenen meestal geen probleem. Maar voor zelfstandig ondernemers is het niet altijd eenvoudig om aan krediet…

Welke zakelijke lening is het beste?

Welke zakelijke lening

Welke zakelijke lening is voor jou de beste oplossing als je behoefte hebt aan een financiële impuls voor je bedrijf? Je begint met het maken van een keuze voor een…

Zakelijke lening bij CapitalBox

CapitalBox zakelijk lenen

Over CapitalBox CapitalBox is een non-bancaire financier die werkt op basis van een online systeem. Er wordt gefinancierd vanuit eigen balans. Het streeft één doel na: ondernemers – zowel startende…

5 tips voor een snel zakelijk krediet

5 tips voor een snel zakelijk krediet

Voors en tegens afwegen Ben je op zoek naar een snel zakelijk krediet om bijvoorbeeld inventaris aan te schaffen, of om je bestaande bedrijf snel uit te kunnen breiden? Daarom…