Zakelijke lening bij CapitalBox

Over CapitalBox

CapitalBox is een non-bancaire financier die werkt op basis van een online systeem. Er wordt gefinancierd vanuit eigen balans. Het streeft één doel na: ondernemers – zowel startende als vergevorderde – laten groeien én floreren. Ondernemen brengt een heus kostenplaatje aan het licht. CapitalBox speelt in op je noden en wensen en verschaft zakelijke leningen én zakelijke kredieten tot €350.000 met een minimaal leenbedrag van €2.000. Voornamelijk ondernemers die zich binnen het MKB (Midden- en Kleinbedrijf) begeven maken er aanspraak op, onder vorm van een werkkapitaalfinanciering.

Meer zakelijke aanbieders

Qeld zakelijk

Qeld

Zelfde dag uitbetaald
€1.000 – €200.000
100% vrijblijvend
Geen onderpand/jaarcijfers
Voor alle ondernemers
Binnen 1 uur contact

Als beste getest in 2023

Swishfund

Swishfund

Vanaf €3.000
Goedkeuring binnen 24 uur
Goede klantenservice
Flexibele aflossing
Aanvraag in 2 minuten
100% vrijblijvend

Boetevrij vervroegd aflossen


Net iets meer snelheid

CapitalBox biedt net dat tikkeltje meer wanneer het om een efficiënte service, snelheid en transparantie gaat. Een team van deskundige specialisten inzake krediet bundelt haar krachten om je zo nauwkeurig mogelijk verder te helpen. Na een ingediende aanvraag reken je op feedback binnen één werkdag. Na slechts enkele dagen kan je over je lening beschikken.

In vele landen actief

CapitalBox vestigt zich in het bruisende Amsterdam en is daarnaast actief op internationaal niveau. Denk hierbij aan kantoren te Stockholm, Vilnius, Liverpool, Helsinki en Kopenhagen.

Wat houdt een zakelijke lening bij CapitalBox in?

Een zakelijke lening (geld lenen bedrijf) betreft een overeenkomst tussen ondernemer en CapitalBox. Een lening wordt verstrekt en dit tegen vooropgestelde voorwaarden. Binnenin het contract vind je cruciale gegevens terug – welke rente werd vastgelegd? Hoe voltrekt de looptijd zich? Wat zijn de voorwaarden? CapitalBox werkt uitsluitend met bedrijven; particulieren komen helaas niet in aanmerking. Wanneer een zakelijke lening afgesloten werd, wordt het volledige bedrag naar je overgemaakt. Vervolgens los je maandelijks een vast bedrag af.

Waar maakt een zakelijke lening bij CapitalBox het verschil?

De aanmeldprocedure bij CapitalBox verloopt uitzonderlijk snel; binnen vijf minuten word je geholpen. Een nauwgezette service, alsook een productieve relatie met klanten zijn zaken die hoog in het vaandel worden gedragen bij CapitalBox. Men neemt uitgebreid de tijd te luisteren naar je specifieke behoeften en verlangens. Ook voor een kleine zakelijke lening wordt ruim tijd aan jou en je bedrijf besteed.

De aanvraagprocedure en het effectieve financieringsvoorstel gebeuren volledig kosteloos en vrijblijvend. CapitalBox vraagt geen onderpand of overige zakelijke zekerheden. Daarnaast genieten klanten flexibele betalingsmogelijkheden. Vervroegd en boetevrij aflossen, een aflossingspauze en een nieuwe terugbetalingstermijn vormen enkele voorbeelden.

Tot welke doelgroep richt CapitalBox zich?

Zoals hierboven reeds vermeld werd, zet CapitalBox zich in voor ondernemers binnen het MKB-gebeuren (Midden- en Kleinbedrijf). Zowel gelanceerde als prille ondernemers kunnen er terecht bij vraag naar een zakelijke lening of andere financieringsbronnen. Er wordt verder gekeken dan een lening – een aanschaf van nieuwe bedrijfsapparatuur, aanvullende voorraden, het (voor)financieren van projecten en ontwikkelingen en laatst maar zeker niet min: investeren in het personeelsbestand. CapitalBox levert diensten bij een brede waaier aan sectoren…

* Detail- en groothandel – een inkoop van goederen, alsook het onderhouden van zakelijke activiteiten scoren hoog bij de belangen van detail- en groothandelaren. CapitalBox biedt financiering.

* Bouwsector – voornamelijk de bouwsector wordt getroffen bij schommelingen. Inkomsten doorheen een bepaalde periode kunnen erg variëren. Achterstallige betalingen zijn dan ook geen onbekend gegeven binnen het bouwwezen. CapitalBox biedt expertise vanuit kennis én vanuit een jarenlange ervaring met soortgelijke hulpvragen.

* E-Commerce – beschik je over een online verkoopkanaal? Stel je alles in het werk een online verkoopkanaal op te richten? Er ligt een flinke omzet in het verschiet, maar voorfinanciering is een onvermijdelijke tool bij een start binnen E-Commerce. Je groeit verder en handhaaft consistentie dankzij een bedrijfslening bij CapitalBox.

* Schoonmaak – een aankoop van nieuwe schoonmaakartikelen en apparatuur wordt meer dan mogelijk met CapitalBox. Denk hierbij aan gewone en natte stofzuigers, hogedrukreinigers, raamwassystemen, vloerrollers, vloerreinigings- en droogmachines bedoeld voor houten vloeren.

Voorwaarden CapitalBox

Met welke voorwaarden dien je rekening te houden?

Een onderpand hoef je niet te voorzien, wél werden er enkele richtlijnen opgesteld. Deze worden gebruikt als maatstaf – in welke mate komt je bedrijf in aanmerking voor een zakelijke lening? Op basis van de financiële omstandigheden, alsook het risicoprofiel van je bedrijf, bezorgt CapitalBox je een aanbod. Hieronder ontdek je alvast meer…

 • Bedrijfswezen – het bedrijf in kwestie dient minimaal 12 maanden actief te zijn op datum van je aanvraag.
 • Inkomsten – het bedrijf dient een minimale jaaromzet van €48.000 te genereren.
 • Eigendom – als eigenaar van het bedrijf ben je woonachtig te Nederland.
 • Financieel – je bedrijf beschikt over een Nederlandse, professionele bankrekening.
 • Locatie – je bedrijf is gevestigd binnen Nederland en is in het bezit van een KVK-registratie.

Hoe zit het met je looptijd?

CapitalBox gaat uit van een looptijd van 36 maanden. De effectieve looptijd is nauw afhankelijk van enkele bepalende factoren; denk hierbij aan je doelstellingen, je bedrijfssituatie en het risicoprofiel. Wens je je zakelijke lening gedurende de vooropgestelde looptijd te verlengen, vraag je op vrijblijvende basis een voorstel aan. Van hieruit wordt bekeken of men opteert voor een verlenging OF verhoging van je initiële leningsvoorwaarden. Je lening (boetevrij) aflossen kan natuurlijk ook.

Doorneem de aanvraagprocedure

Er zijn enkele zaken die je best in je achterhoofd houdt bij het doornemen van je aanvraag tot zakelijk geld lenen. Je zult verscheidene documenten moeten voorleggen en daarnaast houdt je rekening met een beperkt kostenplaatje. Hieronder ontdek je meer…

Benodigde documenten

Afhankelijk van de hoogte van het aangevraagde bedrag dien je één of meerdere van onderstaande documenten te verstrekken. Je krijgt in de offerte duidelijk te lezen welke je moet paperassen je moet aanleveren.

 • Een transactieoverzicht van je professionele bankrekening
 • De definitieve jaarrekening van het afgelopen jaar
 • Een schermafbeelding van het internetbankieren met inbegrip van datum, tenaamstelling en het actuele banksaldo
 • Een kopie van je geldig identificatiebewijs
 • IB-aangifte(s) van het afgelopen jaar

Het kostenplaatje

De aanvraag op zich is volledig vrijblijvend én kosteloos. Wanneer je effectief wenst over te gaan tot je ZZP lening, verwacht je je aan een eenmalige afsluitprovisie van 2,95%. Daarnaast betaal je een maandelijkse rente. Het bedrag van deze rente wordt bepaald op basis van je risicoprofiel. Er wordt uitgegaan van een marge die schommelt tussen 0,5% en 3,5% op maandbasis. In de meeste gevallen, bij een gemiddeld risicoprofiel, ligt deze rente op omstreeks 1,1% per maand. Verder hoef je je geen zorgen te maken om aanvullende noch verborgen kosten.

Voorbeeld aanvraag bij CapitalBox (video)

Geld lenen voor ZZP´ers | Géén jaarcijfers nodig | Géén BKR toetsing

Nuttig om te weten

 • Wanneer je ZZP lening actief is, beheer je alle betreffende administratie via een toegewezen klantenportaal. Zakelijk geld lenen ging nooit eerder zo vlot.
 • CapitalBox beschikt over een Partner Programma – als financieel adviseur of accountant krijg je toegang tot het portaal, waar je de benodigde stappen voor je klant in orde brengt.
 • CapitalBox beschikt over een uitmuntende cyberveiligheid – alle verstrekte informatie wordt bijgehouden binnen een beveiligde server. Persoonlijke (inlog)gegevens worden niet bewaard en financiële documentatie zoals bancaire en transactionele gegevens worden enkel en alleen in functie van analysedoeleinden gebruikt.
 • Zakelijke lening zonder BKR registratie en met spoed – het is niet het meest evidente scenario, maar er zijn wel degelijk mogelijkheden. Wanneer je voor een zakelijke lening zonder BKR registratie gaat, houd je best rekening met andere leenbedragen.

Heb je verdere vragen?

CapitalBox staat te allen tijde paraat je verder te helpen. Er wordt uitgebreid geluisterd en samen bepaalt men een passende aanpak. Heb je verdere vragen? Heb je behoefte aan begeleiding of duiding tijdens je aanvraagprocedure? Wens je meer te ontdekken over een brede waaier aan mogelijkheden?

Bekijk beste aanbieders

Kan mijn eenmanszaak privé geld lenen?

Privé geld lenen aan bedrijf

Privé geld lenen aan bedrijf Vooral een beginnend ondernemer kan een startkapitaal goed gebruiken. Maar ook een zelfstandige zonder personeel heeft af en toe behoefte aan een kleine investering. Dan…

Snel zakelijk geld lenen

snel zakelijk geld lenen

Zakelijke lening binnen 24 uur Alle hier aangeboden snelle zakelijke leningen worden binnen 24 uur uitbetaald en vaak dezelfde dag al. Snel zakelijk geld lenen is voor ondernemers met een…

Leenmogelijkheden voor ZZP´ers

mogelijkheden krediet zzp

Volop in beweging Leenmogelijkheden voor ZZP´ers. De arbeidsmarkt is volop in beweging. Het is lang niet meer vanzelfsprekend dat je, net als vroeger, je 40-jarig dienstverband bij dezelfde werkgever haalt….

Zakelijk doorlopend krediet

Zakelijk doorlopend krediet

Zakelijk krediet met vrije opname Een zakelijk doorlopend krediet is een rekening courant krediet (RC) welke de ondernemer in staat stelt om naar eigen inzicht aan te wenden om de…