Zakelijke lening spoed

Uitbetaling in 24 uur

Voor een zakelijke lening met spoed ben je hier aan het juiste adres. De hier aangeboden kredietverstrekkers voor een zakelijk krediet beloven niet alleen een snelle goedkeuring binnen 24 uur, maar ook nog eens een zelfde dag uitbetaling. Dit houdt in dat je in 24 uur over een bedrijfslening kunt beschikken.

Hier vergelijken en aanvragen met spoed is: Geen BKR toetsing, geen onderpand, geen jaarcijfers, geen gedoe.

Zakelijke lening aanvragen (top-10)

Qeld zakelijk lenen

Qeld

Zelfde dag uitbetaald
€1.000 – €200.000
100% vrijblijvend
Geen onderpand/jaarcijfers
Voor alle ondernemers
Binnen 1 uur contact

Als beste getest in 2023

Yeaz

Vanaf €1.000
Aflossen hoeft niet
Geen ingewikkelde documenten
In één werkdag geld
Geen aflos stress

Swishfund zakelijke lening

Swishfund

Vanaf €3.000
Goedkeuring binnen 24 uur
Goede klantenservice
Flexibele aflossing
Aanvraag in 2 minuten
100% vrijblijvend

KredietVooruit

KredietVooruit

Vanaf €3.000
Geen onderpand vereist
Geen jaarcijfers nodig
Binnen 24 uur op je rekening

geld lenen per direct

GeldLenenPerDirect

Privé geld lenen
Persoonlijke lening – Doorlopend krediet
Vanaf €100
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur op je rekening

Bridgefund zakelijk

Bridgefund

€5.000 tot €250.000
Gratis offerte
Flexibele aflossing

Bekijk Bridgefund
new10

New10

Vanaf €20.000
Vrijblijvend aanbod
Kosteloos extra aflossen
Van ABN-AMRO
Vaste rente

zakelijke lening met spoed

Kosten zakelijk lenen

LeenbedragKostenLooptijd
€2.0009,8%36 mnd.
€5.0009,8%36 mnd.
€10.0008,3%36 mnd.
€25.0008,1%36 mnd.
€50.0008%36 mnd.
€100.0007,5%36 mnd.
€250.0006%36 mnd.
€350.0005,5%36 mnd.

Waarom met spoed? (voorbeeld)

Voorbeeld: Je hebt een mooi zakelijk voorstel gekregen waarbij je voor de lange termijn een flink hogere omzet kunt realiseren. Het is echter wel nodig dat je hier in investeert. je hebt €100.000 nodig wat je zelf op dit moment niet kunt ophoesten. Een alternatief is om elke dag wat geld opzij te leggen om op deze manier het benodigde kapitaal bij elkaar te krijgen.

Voordelen zakelijk spoedkrediet

KenmerkBeschrijving
Binnen 24 uur geldSnel beschikking over kapitaal
BKR toetsingGeen controle bij BKR-register
JaarcijfersJaarcijfers niet vereist
Kortlopend kredietKrediet met korte looptijd
PapierwerkMinimale documentatie vereist
Geen BKR registratieGeen registratie bij BKR
Hoog maximumTot 350.000 euro beschikbaar
VerzekeringGeen verzekering nodig
OnderpandGeen vereist onderpand
Lastige vragenEenvoudige aanvraagprocedure
Lage instapMogelijkheid tot kleine bedragen vanaf €1.000
KostenTransparante kostenstructuur
24 uur per dag aanvragenAanvragen op elk moment mogelijk
AanvraagkostenGeen kosten voor aanvraag
UitbetalingZelfde dag uitbetaling na goedkeuring
GoedgekeurdGoedkeuring op basis van kasstroom
AflossenAflossing start na 30 dagen
OfferteOfferte zonder verplichtingen
AanvragenSnelle aanvraagprocedure van 5 minuten
ContactGeen persoonlijk contact vereist
ProcedureEfficiënt proces
Vaste maandelijkse aflossingConsistente aflossingsstructuur
Volledig anoniemAnonieme aanvraagprocedure
BedrijvenBeschikbaar voor kleine en middelgrote bedrijven

Zakelijk lenen biedt talloze voordelen voor ondernemers die snel financiële ruimte nodig hebben. Met de mogelijkheid om binnen 24 uur over het benodigde kapitaal te beschikken, zonder BKR toetsing of registratie, is het een flexibele oplossing. Bovendien is het proces efficiënt en vereist het slechts beperkt papierwerk. Met een hoog maximum van wel 350.000 euro, geen vereiste verzekering of onderpand, en een lage instap vanaf 1000 euro, biedt zakelijk lenen mogelijkheden voor zowel kleine als middelgrote bedrijven.

Moeiteloos aanvragen

De aanvraagprocedure is eveneens moeiteloos, met de optie om 24 uur per dag aan te vragen en goedkeuring op basis van cash flow. Na 30 dagen begint de aflossing, en dankzij de vaste maandelijkse aflossingstructuur blijft het overzicht behouden. Bovendien verloopt het hele proces volledig anoniem, zonder persoonlijk contact of verborgen kosten. Al met al, zakelijk lenen is een krachtig instrument voor ondernemers die snel en zonder gedoe financiële flexibiliteit nodig hebben.

Sparen duurt te lang

Echter, zoals dat met zakelijke voorstellen gaat, is dit slechts een voorstel geldig voor een korte periode. Je moet dus snel kunnen handelen. Bij de bank ben je wel eens eerder geweest voor een krediet en dat ging niet van een leien dakje. Het duurde weken voordat het rond was en dat ook nog na veel vijven en zessen. Maar je hebt het nu (met spoed) nodig.

Lenen bij vrienden

Het is ook geen klein bedrag waar je naar op zoek bent. je hebt een mooie deal aangeboden gekregen die een investering vergt van € 100.000. Ook niet een bedrag wat je even bij vrienden kunt lenen.

De oplossing

Gelukkig voor je zijn er kredietverstrekkers die begrijpen waar je mee bezig bent en die je goed kunnen helpen om met spoed aan een zakelijk krediet te komen. De aanbieders die je hier vindt kun je niet alleen onderling vergelijken, maar ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Zij hebben een volledig geautomatiseerd proces voor het online aanvragen. Dit houdt in dat je binnen 24 uur over een zakelijke lening tot €250.000 kunt beschikken. Het wordt altijd met spoed afgehandeld.

Hoe werkt het spoed lenen?

Voor een zakelijke spoedlening (krediet zelfstandige) volg je een aantal simpele stappen. Om te beginnen is er geen persoonlijk contact, het gehele proces verloopt online. Het kan voorkomen dat de kredietverstrekker nog wat vragen heeft en persoonlijk contact met je opneemt, dit gebeurt in de praktijk echter zelden. Vervolgens beantwoord je de vragen die je op je beeldscherm gesteld worden. Heb je dit voltooid? Verstuur je aanvraag en wacht op de offerte. Ben je het eens met de offerte? Dan kun je deze tekenen en per e-mail terug sturen. verder hoef je niets zelf te ondernemen.

Video: Hulp bij aanvragen

Geld lenen voor ZZP´ers | Géén jaarcijfers nodig | Géén BKR toetsing

Voor welke ondernemers geschikt?

Het zakelijk geld lenen met spoed is voor alle ondernemers geschikt. Of je nu al vele jaren bezig bent, of een starter die pas 1 jaar voor zichzelf werkt. Het kan voor ondernemers mét en zonder personeel. Van klein bedrijf, tot middelgroot bedrijf tot aan grote onderneming. 

Ook voor starters

Ook recentelijk gestarte ondernemers die pas 1 jaar actief zijn en nog niet bij een bank terecht kunnen zijn deze mogelijkheden beschikbaar. Hieronder een overzicht van de voorwaarden waar je als zelfstandig ondernemer aan moet voldoen. Ook starters die minimaal 12 maanden actief zijn komen in aanmerking voor een zakelijke lening zonder BKR en jaarcijfers.


Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze specifieke zakelijke regeling, dienen verschillende criteria te worden vervuld. Allereerst dient de aanvrager minimaal 18 jaar oud te zijn en moet het bedrijf een jaarlijkse omzet van ten minste €50.000 genereren. Bovendien moet het bedrijf al minimaal een jaar actief zijn en gevestigd zijn in Nederland. Daarnaast is het van belang dat alle bestuurders van het bedrijf in Nederland woonachtig zijn en dat het bedrijf beschikt over een Nederlandse bankrekening.

Geschikte leendoelen

Voorraad kopenMachines aanschaffen
Personeel aannemenReorganiseren
UitbreidenWerkkapitaal
BedrijfsmiddelenVoorfinanciering van grote opdrachten
MarketingProductontwikkeling
Investeren in efficiencyNieuw project
Uitkopen partnerAflossen belastingschuld
Nieuwe vestiging openenCrediteuren betalen
Aanschaf inventarisNieuwe huisvesting
Overname bedrijfAanschaf auto´s
Impact bedrijf vergroten

Privé lening voor zakelijk gebruik

Zolang je bedrijf handelt onder eigen naam. Dat wil zeggen, dus geen b.v. (besloten vennootschap) of een ltd. (limited) of iets dergelijks. Dan komt ook jouw onderneming in aanmerking voor een privélening aan eenmanszaak. Je sluit dan een zakelijk krediet af waarbij je zelf hoofdelijk aansprakelijk bent voor de gehele schuld.

Stap voor stap

  1. Vul de vragen over je bedrijf in.
  2. Kies het gewenste bedrag.
  3. Bereken de maandelijkse kosten automatisch.
  4. Verstuur de online aanvraag.
  5. Benodigde tijd: 10 minuten.
  6. Wacht op goedkeuring (binnen 24 uur).

Vraag & antwoord

Waar kan ik een zakelijke lening met spoed aanvragen?

Voor een zakelijke lening binnen 24 uur ga je naar direct aanvragen op geldlenenzzp.nl. Hier vind je verschillende aanbieders die je kunt vergelijken en waar je direct een aanvraag kunt starten.

Hoe snel heb ik een zakelijke spoedlening op mijn rekening?

Nadat je de aanvraag online verstuurd hebt zul je een offerte ontvangen (binnen 24 uur). Nadat je akkoord gegaan bent met deze offerte zal de zakelijke lening direct naar je worden overgemaakt.

Wanneer een spoedlening?

Je kunt een spoedlening gebruiken voor een groot aantal onderwerpen. het kan een uitbreiding van je bedrijf zijn, maar net zo goed het vergroten van je voorraden, of het financieren van een mooie deal.

Bekijk beste aanbieders

Welke zakelijke lening is het beste?

Welke zakelijke lening

Welke zakelijke lening is voor jou de beste oplossing als je behoefte hebt aan een financiële impuls voor je bedrijf? Je begint met het maken van een keuze voor een…

Zakelijk doorlopend krediet

Zakelijk doorlopend krediet

Zakelijk krediet met vrije opname Een zakelijk doorlopend krediet is een rekening courant krediet (RC) welke de ondernemer in staat stelt om naar eigen inzicht aan te wenden om de…

Zakelijk lenen voor webshops

Webwinkel financieren Je hebt behoefte aan financiering voor je webshop. Enerzijds om een piekvraag op te kunnen vangen en anderzijds om de voorraad op pijl te houden, of uit te…

20000 euro lenen voor zakelijk gebruik

Extra financiële ademruimte Het lenen van 20.000 euro voor zakelijke doeleinden kan een verstandige zet zijn voor jou als ondernemer als je wat extra financiële ademruimte nodig hebt. Met dit…