Zakelijke lening zonder aflossen

Aflossingsvrij lenen tot €50.000

Er is in Nederland een zakelijke kredietverstrekker waarbij het niet noodzakelijk is om af te lossen. Met andere woorden, je betaalt dus uitsluitend de verschuldigde rente. Vanaf €1.000 kun je er als ondernemer terecht met een maximum van €50.000. Je komt in aanmerking voor deze zakelijke financiering als je een eenmanszaak hebt (minimaal 1 jaar actief), of een B.V. (Besloten Vennootschap) met 1 eigenaar en bestuurder.

Enkele voorbeelden van te lenen bedragen

BedragAflossen
36 maanden
Per maand
Aflossingsvrij
Per maand
€10.000€361,52€150
€20.000€723,05€300
€30.000€1.084,57€450
€40.000€1.446,10€600
€50.000€1.807,62€750

Direct aanvragen?

Yeaz

Vanaf €1.000
Aflossen hoeft niet
Geen ingewikkelde documenten
In één werkdag geld
Geen aflos stress

Bekijk alle zakelijke mogelijkheden

Voorwaarden

 • Je hebt een privé rekening bij ABN AMRO, BUNQ, ASN, ING, Rabobank, Regiobank, SNS of Triodos.
 • Je bedrijf bestaat minimaal 1 jaar.
 • Je hebt een eenmanszaak of,
 • Je hebt een B.V. met 1 eigenaar en bestuurder.

Snelle uitbetaling

Wanneer je de kredietovereenkomst hebt ondertekend, zorgen wij ervoor dat het geleende geld de volgende werkdag al op je rekening staat. Op deze manier hoef je niet lang te wachten om het geld te ontvangen en kun je snel gebruik maken van het geleende bedrag. Wij begrijpen dat snelheid belangrijk is als het gaat om het afsluiten van een zakelijke lening. Het kan zijn dat je het geleende geld nodig hebt voor onverwachte uitgaven of om een investering te doen. Daarom hebben wij het aanvraagproces zo snel en eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat je binnen korte tijd weet of je in aanmerking komt voor een lening en het geld snel op je rekening kunt verwachten.

Geen ingewikkelde processen

Je hoeft niet te wachten op ingewikkelde goedkeuringsprocessen of langdurige kredietbeoordelingen. Wij streven ernaar om direct na het indienen van je aanvraag te laten weten of je in aanmerking komt voor een zakelijk krediet. Als dit het geval is en je de kredietovereenkomst (online) hebt ondertekend, kun je de volgende werkdag al over het geleende bedrag beschikken.

Over de voor- en nadelen

Voordelen

 • Je weet direct waar je aan toe bent.
 • Zonder aflossen mogelijk.
 • Meteen naar je overgemaakt.
 • Betrouwbare kredietverstrekker.
 • Geen verborgen kosten

Nadelen

 • Maximaal €50.000.
 • Iets hogere rente.
 • Bij aflossing, binnen 3 jaar.
 • Voor beperkte groep ondernemers.
 • Minder geschikt voor grote investeringen.

Samenwerking met KvK en iDIN

Aangezien de kredietverstrekker samenwerkt met de Kamer van Koophandel en iDIN verloopt het proces van aanvragen soepel, snel en geautomatiseerd. Dankzij deze automatisering kom je direct te weten of je in aanmerking komt voor een zakelijke lening of niet. Dat is wel zo prettig, je hoeft dus niet weken te wachten op een eventuele goedkeuring.

Je leent zonder papierwerk en jaarcijfers

Aangezien je gehele aanvraag geautomatiseerd wordt verwerkt hoef je dus geen hele stapels papierwerk aan te leveren. Het bedrijf begrijpt dat het voor veel ondernemers lastig is om relevante documenten bij elkaar te zoeken. Zo heb je bijvoorbeeld geen ondernemingsplan, jaarcijfers en bankafschriften nodig om je lening aan te vragen. Dat scheelt een behoorlijke hoeveelheid werk. Deze tijd kun je veel beter gebruiken.

Zonder BKR toetsing

Het is in Nederland wettelijk verplicht om bij een aanvraag voor een (kleine) zakelijke lening groter dan €250 een BKR controle uit te voeren. Tevens moet de lening na goedkeuring en uitbetaling aangemeld worden bij het BKR. Hoe de kredietverstrekker met deze gegevens omgaat wordt per geval bekeken en een negatieve score hoeft niet per se een direct afwijzing te betekenen.

zakelijk lening zonder aflossen

Rente die je moet betalen

Over de te betalen rente kan ik nog wat meer informatie geven, zodat het nog duidelijker wordt en je niet voor onverwachte onaangename verrassingen komt te staan. Zoals eerder vermeld, betaal je een rente vanaf 1,5% per maand. Het uiteindelijke rentepercentage wordt echter bepaald op basis van de vaststelling van je risicoprofiel. Dit betekent dat de rente hoger kan uitvallen als je bijvoorbeeld een hoger risico met je meebrengt. Het is daarom belangrijk om goed op de hoogte te zijn van je eigen financiële situatie en het risicoprofiel dat daarbij hoort.

Overige kosten

Meer informatie over de bedragen die vermeld worden in je offerte, zodat je volledig op de hoogte bent van de kosten die bij het afsluiten van een lening komen kijken. Het goede nieuws is dat de bedragen die in de offerte vermeld staan, definitieve bedragen zijn. Er worden geen kosten berekend voor een toetsing en je hoeft ook geen afsluitprovisie te betalen. Dit betekent dat je alleen de lening + rente hoeft terug te betalen, zonder extra kosten die er normaal gesproken bij een lening komen kijken.

Geen dossierkosten

Verder zijn er ook geen dossierkosten of andere kosten die aan de lening verbonden zijn. Dit maakt het afsluiten van een lening nog aantrekkelijker, omdat je zeker weet dat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk leent. Het aanvragen van een offerte is bovendien geheel vrijblijvend en zonder kosten. Je kunt dus altijd een offerte aanvragen en bekijken of de lening bij je past, zonder dat je hiermee verplichtingen aangaat.

Transparant en overzichtelijk

Kortom, het afsluiten van een lening is bij ons zeer transparant en overzichtelijk. Je weet precies waar je aan toe bent en komt niet voor onverwachte kosten te staan. Mocht je nog vragen hebben, dan staan wij altijd voor je klaar om deze te beantwoorden.

Video: Zakelijke financiering bij GeldLenenZZP.nl

Een zakelijke financiering bij GeldlenenZZP.nl vanaf €1.000

Voortijdig aflossen

Als je in een financieel gunstige situatie verkeert en in staat bent om extra af te lossen op je zakelijke lening, dan juichen wij dit alleen maar toe. Het aflossen van je lening zorgt er immers voor dat je sneller schuldenvrij bent en dat je minder rente hoeft te betalen over het geleende bedrag. Bovendien kun je hierdoor ook je maandelijkse aflossingen verlagen.

Zonder problemen en zonder kosten

Je kunt zonder problemen en/of kosten op vrijwillige basis extra aflossen op je lening. Dit kun je zelf eenvoudig organiseren vanuit je online klantenpaneel. Hier kun je aangeven welk bedrag je wilt aflossen en op welke datum je dit wilt doen. Het aflossen is dus geheel aan jou en je hebt hierbij alle vrijheid. Dit maakt het aflossen van je lening niet alleen gemakkelijker, maar ook flexibeler. Het extra aflossen van een zakelijke lening kan voor veel ondernemers een verstandige keuze zijn, omdat het hen kan helpen om hun financiële situatie te verbeteren.

Kan ik zakelijk lenen zonder aflossing?

Je kunt zakelijk lenen met alleen betaling van rente (zonder aflossing). Dit kan vanaf €1.000 tot maximaal €50.000.

Welke ondernemers kunnen lenen zonder aflossing?

Deze lening is geschikt voor eenmanszaak en B.V. (Besloten Vennootschap) Met 1 eigenaar en bestuurder.

Wat zijn de voorwaarden?

Je bedrijf dient minimaal 1 jaar operationeel te zijn. Dus ook de Kamer van Koophandel inschrijving moet meer dan 1 jaar geleden hebben plaatsgevonden.

Bekijk beste aanbieders

Nieuwe vormen van zakelijk geld lenen

nieuwe vormen zakelijk geld lenen

Je wilt je onderneming opstarten of laten groeien. Dan kan het vinden van de juiste zakelijke lening lastig zijn. Hier vind je de nieuwe vormen van zakelijke leningen op een…

İşletme kredisi Hollanda

İşletme kredisi Hollanda

Hollanda da kredi çekmek İşletme kredisi, özellikle bu amaç için kurulmuş bir borç veya krediye sahip bir işletmenin finansmanıdır. Kurallar tüketici kredilerine kıyasla daha esnektir. Söz konusu kişinin personelsiz serbest…

Kleine kredieten voor ZZP

kleine zakelijke lening

De kleine zakelijke lening Kleine kredieten voor ZZP. Als ondernemer kun je soms wel wat hulp gebruiken. De ene keer gaat het om iets praktisch, de andere keer heb je…

Welke zakelijke lening is het beste?

Welke zakelijke lening

Welke zakelijke lening is voor jou de beste oplossing als je behoefte hebt aan een financiële impuls voor je bedrijf? Je begint met het maken van een keuze voor een…