Zakelijke lening zonder BKR jaarcijfers

In 5 minuten een lening zonder BKR aanvragen

Ja, een zakelijke financiering zonder BKR en jaarcijfers is mogelijk (ook ZZP lening zonder BKR). Bij GeldLenenZZP kun je binnen 5 minuten een zakelijke lening aanvragen vanaf €1.000 tot €350.000 zonder jaarcijfers en BKR toetsing. Voorwaarde is dat je bedrijf minimaal 6 maanden bestaat en je een bruto omzet hebt van minimaal €50.000 per jaar. Na goedkeuring wordt de lening direct naar je overgemaakt.

Zakelijke lening zonder BKR en jaarcijfers?

Heb je plannen om een zakelijke lening aan te vragen, maar wil je geen BKR-toetsing of jaarcijfers overleggen? Dat is mogelijk! We begrijpen als geen ander dat je ambitieuze doelen kunt hebben voor je bedrijf, zelfs als het nog niet lang bestaat. Bovendien wil je niet dat het aanvraagproces voor een zakelijke lening teveel tijd in beslag neemt. Daarom kun je hier al een lening aanvragen door slechts je relevante zakelijke informatie te verstrekken. Eenvoudig, snel zonder gedoe en 100% online.

Direct aanvragen?

Qeld zakelijk lenen

Qeld

Zelfde dag uitbetaald
€1.000 – €200.000
100% vrijblijvend
Geen onderpand/jaarcijfers
Voor alle ondernemers
Binnen 1 uur contact

Als beste getest in 2023

Ontdek meer zakelijke kredietverstrekkers

Yeaz

Vanaf €1.000
Aflossen hoeft niet
Geen ingewikkelde documenten
In één werkdag geld
Geen aflos stress

Swishfund zakelijke lening

Swishfund

Vanaf €3.000
Goedkeuring binnen 24 uur
Goede klantenservice
Flexibele aflossing
Aanvraag in 2 minuten
100% vrijblijvend

new10

New10

Vanaf €20.000
Vrijblijvend aanbod
Kosteloos extra aflossen
Van ABN-AMRO
Vaste rente

KredietVooruit

KredietVooruit

Vanaf €3.000
Geen onderpand vereist
Geen jaarcijfers nodig
Binnen 24 uur op je rekening

geld lenen per direct

GeldLenenPerDirect

Privé geld lenen
Persoonlijke lening – Doorlopend krediet
Vanaf €100
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur op je rekening

Bridgefund zakelijk

Bridgefund

€5.000 tot €250.000
Gratis offerte
Flexibele aflossing

Bekijk Bridgefund

Voorwaarden zakelijk geld

De voorwaarden waar je aan dient te voldoen om succesvol een zakelijke lening zonder BKR aan te vragen zijn niet alleen duidelijk, zonder addertjes onder het gras, maar ook bijzonder simpel. Hieronder een overzicht van de op dit moment geldende voorwaarden:

  1. Je bedrijf bestaat minimaal 6 maanden (Kamer van Koophandel).
  2. Een omzet van minimaal €50.000 per jaar.
  3. Bedrijf is volledig in Nederland gevestigd.
  4. Alle bestuurders, directie, eigenaren zijn in Nederland woonachtig.
  5. Zakelijke bankrekening.
zzp lening zonder bkr

Voordelen zakelijke financiering

Het verkrijgen van een zakelijke lening kan voor veel ondernemers een uitdaging zijn, vooral als ze geen toegang hebben tot recente jaarcijfers of als ze een negatieve BKR-registratie hebben. Gelukkig zijn er tegenwoordig aanbieders van zakelijke leningen die geen jaarcijfers en BKR-toetsing vereisen. Bij deze leningen zijn er veel voordelen, zoals flexibele terugbetalingsopties en de mogelijkheid om snel en gemakkelijk financiering aan te vragen. Hieronder zullen we enkele van de voordelen bespreken van het afsluiten van een zakelijke lening zonder jaarcijfers en BKR-toetsing.

1. Geen gedoe met jaarcijfers

Als je bedrijf nog niet lang bestaat of als je geen toegang hebt tot recente jaarcijfers, kan het verkrijgen van een zakelijke lening een uitdaging zijn. Met een lening zonder jaarcijfers kun je deze obstakels vermijden en toch toegang krijgen tot de financiering die je nodig hebt.

2. Negatieve BKR registratie

Als je in het verleden financiële problemen hebt gehad en een negatieve BKR-registratie hebt, kan dit het moeilijk maken om financiering te krijgen. Met een zakelijke lening zonder BKR-toetsing hoef je je hier geen zorgen over te maken.

3. Snel een gemakkelijk aan te vragen

Omdat je geen uitgebreide documentatie hoeft te verstrekken, kun je in veel gevallen snel en gemakkelijk een zakelijke lening zonder jaarcijfers en BKR-toetsing aanvragen. Dit kan handig zijn als je snel financiering nodig hebt om een ​​kans te grijpen of om je bedrijf te laten groeien.

4. Flexibele terugbetalingsopties

Veel aanbieders van zakelijke leningen zonder jaarcijfers en BKR-toetsing bieden flexibele terugbetalingsopties aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Zo kun je de lening afstemmen op je cashflow en ervoor zorgen dat je je financiering op tijd kunt terugbetalen.

5. Kansen voor groei

Met een zakelijke lening zonder jaarcijfers en BKR-toetsing kun je financiering verkrijgen om je bedrijf te laten groeien en nieuwe kansen te benutten. Door deze financiering te gebruiken om te investeren in je bedrijf, kun je je onderneming laten groeien en je doelen sneller bereiken.

6. In luttele minuten afgerond

Het aanvragen van een zakelijke lening kan een langdurig en tijdrovend proces zijn. Maar bij GeldLenenZZP, is dit niet het geval. Het aanvraagproces verloopt namelijk snel en eenvoudig, zodat je in luttele minuten je aanvraag kunt afronden. Dit kan volledig online. Op deze manier wordt het proces van het aanvragen van een zakelijke lening gemakkelijk en tijdbesparend, zodat jij je kunt richten op het realiseren van je bedrijfsplannen.

Meer voordelen op een rij

  • Geen verborgen kosten.
  • Ook klein zakelijk krediet mogelijk.
  • Opstartkosten zijn er niet.
  • Looptijd kan variabel en flexibel zijn.
  • Boetevrij extra aflossen.
  • Snelle goedkeuring en uitbetaling.
  • Direct een voorstel in je mailbox.
  • Vrije besteding zolang het karakter zakelijk is.
  • Mogelijk: zakelijke lening zonder aflossen.

Video: Zakelijk geld zonder poespas

Geld lenen voor ZZP´ers | Géén jaarcijfers nodig | Géén BKR toetsing

Geld lenen zonder rompslomp: Hoe werkt het zonder jaarcijfers?

Bij GeldLenenZZP is de hoogte van de leensom afhankelijk van de specifieke omstandigheden van je bedrijf. Zodra je een idee hebt van het bedrag dat je ongeveer kunt lenen, kun je je aanvraag indienen bij GeldLenenZZP. Dit proces verloopt volledig online en vereist slechts een aantal bankafschriften. Een belangrijk voordeel van deze lening is dat er geen BKR-toetsing of jaarcijfers nodig zijn. GeldLenenZZP kijkt naar het huidige banksaldo en legt de focus op zowel het heden als de toekomstplannen van je bedrijf.

Meer dan 2000 ondernemers geholpen

GeldLenenZZP heeft al meer dan 2000 ondernemers geholpen met het verkrijgen van een zakelijke lening. Door de snelle en eenvoudige aanvraagprocedure en het ontbreken van jaarcijfers en BKR-toetsing, is GeldLenenZZP een populaire keuze onder ondernemers die snel geld nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien. Of het nu gaat om het uitbreiden van het personeelsbestand, het investeren in nieuwe apparatuur of het uitvoeren van een marketingcampagne, GeldLenenZZP biedt financieringsmogelijkheden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Met de ervaring en expertise die ze hebben opgebouwd door duizenden succesvolle leningaanvragen te behandelen, is deze een betrouwbare en veelzijdige partner voor elke ondernemer.

Ondernemingsplan kan achterwege blijven

Het indienen van een gedetailleerd ondernemingsplan niet nodig om een zakelijke lening aan te vragen. Dit is een groot voordeel voor ondernemers die snel geld nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien, maar geen tijd hebben om uitgebreide plannen te schrijven. In plaats daarvan wordt beoordeeld of je onderneming voldoende potentie heeft. Dit betekent dat ondernemers die net zijn gestart of die geen gedetailleerd ondernemingsplan hebben, nog steeds in aanmerking kunnen komen voor een zakelijke lening. Het aanvraagproces is snel, gemakkelijk en toegankelijk voor alle soorten ondernemers, ongeacht hun ervaring of achtergrond.

Ook voor eenmanszaak en ZZP

Het verkrijgen van een zakelijke lening kan voor eenmanszaken en ZZP’ers soms lastig zijn vanwege de strenge eisen die gesteld worden, zoals de verplichting om jaarcijfers te overleggen en een BKR-toetsing te doorstaan. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om zonder deze documenten toch een zakelijke lening te verkrijgen. Dit maakt het voor eenmanszaken en ZZP’ers gemakkelijker om hun bedrijf te laten groeien of te investeren in nieuwe projecten.

Conclusie

Al met al biedt zakelijk geld lenen zonder BKR-toetsing en jaarcijfers diverse voordelen voor ondernemers. Het aanvraagproces is snel en eenvoudig, waardoor ondernemers in enkele minuten een lening kunnen aanvragen zonder het gedoe van het indienen van een ondernemingsplan of het verstrekken van jaarcijfers. Bovendien worden leningen verstrekt op basis van het actuele banksaldo en de toekomstvisie van de onderneming, waardoor de leningen flexibel en op maat gemaakt zijn voor de individuele behoeften van de ondernemer. Met meer dan 2000 geholpen ondernemers is GeldLenenZZP een betrouwbare partner voor het verstrekken van financiering aan ondernemingen die snel willen groeien en hun potentieel willen realiseren.

Kan ik privé geld lenen zonder jaarcijfers/

Ja, je kunt als ondernemer privé geld lenen voor zakelijke doeleinden zonder jaarcijfers te overleggen. Het bedrag wat je kunt aanvragen is afhankelijk van je omzet en de winst.

Zakelijk geld lenen zonder bank

Alle aangeboden kredietverstrekkers zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van financieringen aan ondernemers. Je leent dus zakelijk geld zonder tussenkomst van een bank.

Kan een eenmanszaak zakelijk lenen zonder BKR toetsing?

Ja, ook een eenmanszaak kan zakelijk geld lenen zonder dat er een BKR toetsing wordt uitgevoerd.

Bekijk beste aanbieders

Zakelijke lening bij CapitalBox

CapitalBox zakelijk lenen

Over CapitalBox CapitalBox is een non-bancaire financier die werkt op basis van een online systeem. Er wordt gefinancierd vanuit eigen balans. Het streeft één doel na: ondernemers – zowel startende…

Zakelijk lenen voor webshops

Webwinkel financieren Je hebt behoefte aan financiering voor je webshop. Enerzijds om een piekvraag op te kunnen vangen en anderzijds om de voorraad op pijl te houden, of uit te…

Kleine kredieten voor ZZP

kleine zakelijke lening

De kleine zakelijke lening Kleine kredieten voor ZZP. Als ondernemer kun je soms wel wat hulp gebruiken. De ene keer gaat het om iets praktisch, de andere keer heb je…