Zakelijke leningen vergelijken

Kleine- en middelgrote ondernemer

Nog maar een paar jaar geleden was er voor de kleine- en middelgrote ondernemer die zakelijk geld wilde lenen zonder bij een bank aan te kloppen niet veel te kiezen. Er was slechts 1 speler op de markt en dat maakte het vaak gezien de hoge rente onaantrekkelijk om aan te beginnen. Heden ten dage is dat gelukkig veranderd en kun je zakelijke leningen vergelijken.

Nu groot aanbod

Er zijn nu vele ´spelers´op de zogenaamde zakelijke kredietmarkt. Dit is ook gelijk de aanleiding om de verschillende aanbieders een met elkaar te vergelijken, zodat je een beter inzicht krijgt in de mogelijkheden en in de verplichtingen die je aangaat.

Bekijk je mogelijkheden

Qeld zakelijk lenen

Qeld

Zelfde dag uitbetaald
€1.000 – €200.000
100% vrijblijvend
Geen onderpand/jaarcijfers
Voor alle ondernemers
Binnen 1 uur contact

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Yeaz

Vanaf €1.000
Aflossen hoeft niet
Geen ingewikkelde documenten
In één werkdag geld
Geen aflos stress

Swishfund zakelijke lening

Swishfund

Vanaf €3.000
Goedkeuring binnen 24 uur
Goede klantenservice
Flexibele aflossing
Aanvraag in 2 minuten
100% vrijblijvend

geld lenen per direct

GeldLenenPerDirect

Privé geld lenen
Persoonlijke lening – Doorlopend krediet
Vanaf €100
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur op je rekening

KredietVooruit

KredietVooruit

Vanaf €3.000
Geen onderpand vereist
Geen jaarcijfers nodig
Binnen 24 uur op je rekening

Bridgefund zakelijk

Bridgefund

€5.000 tot €250.000
Gratis offerte
Flexibele aflossing

Bekijk Bridgefund
new10

New10

Vanaf €20.000
Vrijblijvend aanbod
Kosteloos extra aflossen
Van ABN-AMRO
Vaste rente

Meerdere aanbieders zakelijk krediet

Zoals beschreven kun je op dit moment uit meerdere kredietverstrekkers kiezen. Op het moment van schrijven kun je wel kiezen uit 10 aanbieders die een regulier krediet aanbieden waarbij je niet afhankelijk bent van crowd sourcing of een andere ingewikkelde instructie. Niet dat ik iets heb tegen deze vorm van geld uitlenen. Echter vind ik de kostenstructuur vaak onoverzichtelijk en zijn er veel ´kleine lettertjes´ die gelezen moeten worden.

Vaak duurt het lang

Een ander nadeel vind ik ook dat het vaak lang duurt voordat het gewenste bedrag bij elkaar gesprokkeld is. Tevens heb ik ervaren dat vaak nogal zeurpieten zijn. Maar blijven vragen om informatie, terwijl alle relevante papieren al ingeleverd zijn. De papieren die je voor dit crowd sourcen moet aanleveren zijn overweldigend en voor mij dan ook een dikke ´bedankt, maar laat maar.

Zakelijk krediet voor de snelle ondernemer

Wat te verwachten met zakelijk lenen zonder bank

Wat je kunt verwachten als je hier een vrijblijvende offerte voor een zakelijk krediet aan gaat vragen zal ik proberen uit te leggen. Hieronder zie je een tabel met alle antwoorden op de vragen die je zou kunnen hebben over dit onderwerp.

Binnen 24 uur geldGéén BKR toetsing
Geen jaarcijfersKortlopend krediet
Beperkt papierwerkGeen BKR registratie
Hoog maximum met 350.000 euroGeen verzekering vereist
Geen onderpandGeen lastige vragen
Lage instap vanaf 1000 euroGeen verborgen kosten
24 uur per dag aanvragenGeen aanvraagkosten
Dezelfde dag uitbetalingGoedgekeurd op basis van cash flow
Na 30 dagen beginnen aflossenVrijblijvende offerte
Aanvragen in 5 minutenGeen persoonlijk contact
Snelle procedureVaste maandelijkse aflossing
Volledig anoniemVoor kleine - én middelgrote bedrijven

Wat zijn de voorwaarden

Over de voorwaarden hoeven we niet geheimzinnig te doen. Er zijn géén kleine lettertjes vol met valkuilen die je ongemerkt op kosten jagen. Overzichtelijk, vertrouwd én anoniem. Natuurlijk zijn ook ZZP´ers van harte welkom en kunnen met hun eenmanszaak eenvoudig lenen, mits aan de voorwaarden wordt voldaan.

Minimaal 18 jaarOmzet minimaal €50.000 per jaar
Bedrijf bestaat minimaal 12 maandenJe bedrijf is in Nederland gevestigd
Alle bestuurders wonen in NederlandJe bedrijf heeft een Nederlandse bankrekening

Waarom een bedrijfskrediet?

Er zijn tientallen redenen waar je snel een bedrijfslening nodig zou kunnen hebben. Ik heb de belangrijkste voor je op een rij gezet. Vergeet niet, wanneer je een aanvraag indient ontvang je eerst een vrijblijvende offerte. je kunt je dan later altijd nog bedenken en het niet doen!

Voorraad kopenMachines aanschaffen
Personeel aannemenReorganiseren
UitbreidenWerkkapitaal
BedrijfsmiddelenVoorfinanciering van grote opdrachten
MarketingProductontwikkeling
Investeren in efficiencyNieuw project
Uitkopen partnerAflossen belastingschuld
Nieuwe vestiging openenCrediteuren betalen
Aanschaf inventarisNieuwe huisvesting
Overname bedrijfAanschaf auto´s
Impact bedrijf vergroten

Zakelijk lenen zonder BKR toetsing

Het toetsen van een kredietaanvraag bij het BKR neemt ook al weer veel tijd in beslag. Bij alle hier getoonde kredieten die je kunt vergelijken en ook direct aanvragen wordt géén BKR toetsing uitgevoerd. Daarnaast wordt er bij goedkeuring óók geen melding gemaakt bij het BKR. Je privé aangelegenheden blijven op deze manier volledig afgeschermd van je zakelijke activiteiten. Wel zo prettig.

Snelle uitbetaling na vergelijken

Ben je klaar met het vergelijken van de zakelijke kredieten en heb je een geschikt krediet gevonden die goed past bij je bedrijf? Wees dan gerust voor wat betreft het uitbetalen op je zakelijke rekening. Het record staat op dit moment op 5 uur na goedkeuring. Dus niet zoals bij traditionele banken na veel gedoe en gezeur ook nog eens weken lang op je geld gaan zitten wachten. Nee, binnen 24 uur staat het door jou gewenste bedrag op je rekening.

De rente

In tegenstelling tot consumptieve (particuliere) leningen worden zakelijke leningen getoond in rente per maand. Voorts mag elke aanbieder zelf de hoogte van de rente bepalen zolang dit duidelijk en helder wordt getoond bij een aanvraag. De overheid is van mening dat ondernemers zelf wel kunnen bepalen hoeveel rente zijn wensen te betalen. Dit in tegenstelling tot de particuliere sector, waar nooit meer dan 14% per jaar mag worden gerekend. Houd hier dus rekening mee en bekijk van tevoren goed hoeveel je moet gaan aflossen.

Video met uitleg

Geld lenen voor ZZP´ers | Géén jaarcijfers nodig | Géén BKR toetsing
Bekijk beste aanbieders

Zakelijke lening zonder BKR jaarcijfers

In 5 minuten een lening zonder BKR aanvragen Ja, een zakelijke financiering zonder BKR en jaarcijfers is mogelijk (ook ZZP lening zonder BKR). Bij GeldLenenZZP kun je binnen 5 minuten…

Kleine kredieten voor ZZP

kleine zakelijke lening

De kleine zakelijke lening Kleine kredieten voor ZZP. Als ondernemer kun je soms wel wat hulp gebruiken. De ene keer gaat het om iets praktisch, de andere keer heb je…

Kan ik geld lenen als ZZP´er?

kan ik geld lenen als zzp´er

Niet altijd eenvoudig Kan ik geld lenen als ZZP´er. Voor grote ondernemingen is geld lenen meestal geen probleem. Maar voor zelfstandig ondernemers is het niet altijd eenvoudig om aan krediet…

Leenmogelijkheden voor ZZP´ers

mogelijkheden krediet zzp

Volop in beweging Leenmogelijkheden voor ZZP´ers. De arbeidsmarkt is volop in beweging. Het is lang niet meer vanzelfsprekend dat je, net als vroeger, je 40-jarig dienstverband bij dezelfde werkgever haalt….