Zakelijke leningen vergelijken

Nog maar een paar jaar geleden was er voor de kleine- en middelgrote ondernemer die zakelijk geld wilde lenen zonder bij een bank aan te kloppen niet veel te kiezen. Er was slechts 1 speler op de markt en dat maakte het vaak gezien de hoge rente onaantrekkelijk om aan te beginnen. Heden ten dage is dat gelukkig veranderd en kun je zakelijke leningen vergelijken.

Er zijn nu vele ´spelers´op de zogenaamde zakelijke kredietmarkt. Dit is ook gelijk de aanleiding om de verschillende aanbieders een met elkaar te vergelijken, zodat je een beter inzicht krijgt in de mogelijkheden en in de verplichtingen die je aangaat.

Capitalbox
⌛ Geen kredietregistratie
€1.000 tot €350.000
Ook voor ZZP
Geen onderpand
Geen jaarcijfers
In 24 uur uitbetaling
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Qeld
Simpel en snel zonder check
Van €1.000 - €100.000
Dezelfde dag uitbetaling
Geen onderpand
Flexibel aflossen
Binnen 1 uur contact
 

Meerdere aanbieders zakelijk krediet

Zoals beschreven kun je op dit moment uit meerdere kredietverstrekkers kiezen. Op het moment van schrijven kun je wel kiezen uit 10 aanbieders die een regulier krediet aanbieden waarbij je niet afhankelijk bent van crowd sourcing of een andere ingewikkelde instructie. Niet dat ik iets heb tegen deze vorm van geld uitlenen. Echter vind ik de kostenstructuur vaak onoverzichtelijk en zijn er veel ´kleine lettertjes´ die gelezen moeten worden.

Een ander nadeel vind ik ook dat het vaak lang duurt voordat het gewenste bedrag bij elkaar gesprokkeld is. Tevens heb ik ervaren dat vaak nogal zeurpieten zijn. Maar blijven vragen om informatie, terwijl alle relevante papieren al ingeleverd zijn. De papieren die je voor dit crowd sourcen moet aanleveren zijn overweldigend en voor mij dan ook een dikke ´bedankt, maar laat maar.

Zakelijk krediet voor de snelle ondernemer

Wat te verwachten met zakelijk lenen zonder bank

Wat je kunt verwachten als je hier een vrijblijvende offerte voor een zakelijk krediet aan gaat vragen zal ik proberen uit te leggen. Hieronder zie je een tabel met alle antwoorden op de vragen die je zou kunnen hebben over dit onderwerp.

Binnen 24 uur geldGéén BKR toetsing
Geen jaarcijfersKortlopend krediet
Beperkt papierwerkGeen BKR registratie
Hoog maximum met 200.000 euroGeen verzekering vereist
Geen onderpandGeen lastige vragen
Lage instap vanaf 2000 euroGeen verborgen kosten
24 uur per dag aanvragenGeen aanvraagkosten
Dezelfde dag uitbetalingGoedgekeurd op basis van cash flow
Na 30 dagen beginnen aflossenVrijblijvende offerte
Aanvragen in 5 minutenGeen persoonlijk contact
Snelle procedureVaste maandelijkse aflossing
Volledig anoniemVoor kleine bedrijven én voor middelgrote bedrijven

Wat zijn de voorwaarden

Over de voorwaarden hoeven we niet geheimzinnig te doen. Er zijn géén kleine lettertjes vol met valkuilen die je ongemerkt op kosten jagen. Overzichtelijk, vertrouwd én anoniem. Natuurlijk zijn ook ZZP´ers van harte welkom en kunnen met hun eenmanszaak eenvoudig lenen, mits aan de voorwaarden wordt voldaan.

Minimaal 18 jaarOmzet minimaal €50.000 per jaar
Bedrijf bestaat minimaal 12 maandenJe bedrijf is in Nederland gevestigd
Alle bestuurders wonen in NederlandJe bedrijf heeft een Nederlandse bankrekening

Waarom een bedrijfskrediet

Er zijn tientallen redenen waar je snel een bedrijfslening nodig zou kunnen hebben. Ik heb de belangrijkste voor je op een rij gezet. Vergeet niet, wanneer je een aanvraag indient ontvang je eerst een vrijblijvende offerte. je kunt je dan later altijd nog bedenken en het niet doen!

Voorraad kopenMachines aanschaffen
Personeel aannemenReorganiseren
UitbreidenWerkkapitaal
BedrijfsmiddelenVoorfinanciering van grote opdrachten
MarketingProductontwikkeling
Investeren in efficiencyNieuw project
Uitkopen partnerAflossen belastingschuld
Nieuwe vestiging openenCrediteuren betalen
Aanschaf inventarisNieuwe huisvesting
Overname bedrijfAanschaf auto´s
Impact bedrijf vergroten

Zakelijk lenen zonder BKR toetsing

Het toetsen van een kredietaanvraag bij het BKR neemt ook al weer veel tijd in beslag. Bij alle hier getoonde kredieten die je kunt vergelijken en ook direct aanvragen wordt géén BKR toetsing uitgevoerd. Daarnaast wordt er bij goedkeuring óók geen melding gemaakt bij het BKR. Je privé aangelegenheden blijven op deze manier volledig afgeschermd van je zakelijke activiteiten. Wel zo prettig.

Snelle uitbetaling na vergelijken

Ben je klaar met het vergelijken van de zakelijke kredieten en heb je een geschikt krediet gevonden die goed past bij je bedrijf? Wees dan gerust voor wat betreft het uitbetalen op je zakelijke rekening. Het record staat op dit moment op 5 uur na goedkeuring. Dus niet zoals bij traditionele banken na veel gedoe en gezeur ook nog eens weken lang op je geld gaan zitten wachten. Nee, binnen 24 uur staat het door jou gewenste bedrag op je rekening.

De rente

In tegenstelling tot consumptieve (particuliere) leningen worden zakelijke leningen getoond in rente per maand. Voorts mag elke aanbieder zelf de hoogte van de rente bepalen zolang dit duidelijk en helder wordt getoond bij een aanvraag. De overheid is van mening dat ondernemers zelf wel kunnen bepalen hoeveel rente zijn wensen te betalen. Dit in tegenstelling tot de particuliere sector, waar nooit meer dan 14% per jaar mag worden gerekend. Houd hier dus rekening mee en bekijk van tevoren goed hoeveel je moet gaan aflossen.

Video met uitleg

Geld lenen voor ZZP´ers | Géén jaarcijfers nodig | Géén BKR toetsing